Не е за вярване в какъв вид се появи Мария на участие СНИМКА

Напоследък фолкпевицата Мария е съсипвана от критики по всички линии – и за личния си живот, и за участията си. Не, че няма защо, разбира се.

Този път под прицел се оказа не раздялата й с Мирослав, в когото доскоро се кълнеше, че е любовта на живота й, а лошия вкус за дрехи по време на участие.
Ето какво застигна Мария след раздялата с Мирослав СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

На скорошно участие Мара Отварачката се появи по сутиен и вместо одобрение, на което вероятно се е надявала, получи сеирозна порция хейт. Този път голотата и провокациите, свързани с нея, не помогнала на брюнетката, която явно трудно може да се докара в приличен външен вид за участия.
Третият мъж на Мария й купи подарък за 500 бона, колежките й се пръскат от яд
Както вече писахме вчера, моментното положение на Мария, след раздялата с Мирослав, я кара да търси участия под дърво и камък, за да успява да поддържа досегашния си финансов, и житейски комфорт. Но, както се казва, само с голотии и провокации не става./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Никол Шерцингер се потопи в ледена вана

Никол Шерцингер е с тяло, което кара много хора да се чудят как го постига. Не че тя отдавна не е разкрила тайната си – певицата е маниак по фитнеса и стриктно следи храненето си.  Никол често качва в профила си снимки и видеа, на които показва как изпълнява различни упражнения. Понякога […]

Subscribe US Now