Дара налази гаджето в морето СНИМКА 18+

Миналата година Дара упорито криеше не само името, но и лицето на новото си гадже. До един момент! Вече не само, че не го прави, но и става все по-горещо от общите им снимки, публикувани в профила на певицата.

Изпълнителката, на която с лекота й се отдава да провокира не само от сцената, какъвто имидж кове още от самото начало на кариерата си, но и в личния си живот, където според феновете й, напоследък е по-освободена отвсякога.
Неузнаваема! Дара си хвана гадже и буквално се стопи ВИДЕО
Наскоро Дара показа как буквално се лети на крилете на щастието с гореща снимка от изумрудените води в Занзибар. На фотоса тя буквално е налазила гаджето си, а от цифрата и сърцето над снимката става ясно, че двамата празнуват първата си годишнина.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Очевидно певицата най-накрая откри в лицето на Еврин Иванов човекът, с когото се чувства истински щастлива. Двамата често пътуват и запечатват горещи моменти от различни точки на света, като най-често залагат на слънце, море и екзотика.
Дара отмъкна гаджето на наша актриса! Двамата били дори сгодени… СНИМКА
Факт е, че откакто е с него, Дара се промени сериозно – отслабна осезаемо, започна да ходи на фитнес и да спазва строг хранителен режим. Преди време тя бе споделила дори с последователите си в социалните мрежи, че избягва всякакви сладки продукти и тестени изделия, и залага на контролирано гладуване./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа взриви мрежата! Показа Кубрат и разобличи брутално новата му със скандален телефонен разговор ВИДЕО

Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат Пулев лично е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са седели на една маса, но и май са се сближили отново, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и все още широко коментирана. […]