Гняв в мрежата заради “Ергенът”: Какви са тези жени, бе??! Забранете го!

Новият сезон на “Ергенът” очаквано предизвика за нула време истинска вихрушка от коментари в социалните мрежи. Зрителите са стъписани от поведението на почти всички момичета, които се борят за вниманието на пианиста Евгени Генчев.

“Как може така да се излагате? Това е България… Какво и защо се показва, питам аз, за да се дава грешния пример на подрастващите, защото е трудно да им се обясни кое е грешно и кое не!”, негодува възмутена зрителка, според която видяното на малкия екран е абсолютно неприемливо.
Две красавици от Бяла Слатина атакуват “Ергенът” с хитри стратегии СНИМКИ

В мрежата често могат да бъдат срещнати всевъзможни коментари, в които новият Ерген е направо за ожалване сред такива жени. “Какви са тези жени, бе??! Пълна пародия! Чак толкова ограничени… Засрамете се вече!”, “Това трябва да бъде забранено веднага, потресена съм” са само малка част от хилядите коментари след снощния епизод на шоуто.
Една от участничките в “Ергенът” лъсна в сайт за плетена любов СНИМКИ 18+
Разбира се, както се случва всеки път, когато в риалити формат се случи нещо неочаквано, и този път всичко ще бъде на добре познатия стар принцип “всяко чудо за три дни”, особено, ако в скоро време девойките не решат да се опитат да променят представите на зрителите за себе си. “А дано, ама надали”, биха казали повечето зрители на това, а ние ще почакаме и ще видим как ще се развият събитията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Джей Ло е прекалено откровена

Ще сме напълно честни – любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек ни се струва една от най-романтичните сред звездите. И едва ли някой сценарист на холивудски ромком би могъл да я измисли по-добре, отколкото се е случила в живота. Заедно, разделени и отново заедно – кой не би […]