Джош Дюамел очаква дете от 21 години по-младата си съпруга

Преди година Джош Дюамел и половинката му Одра Мари решиха да предприемат следващата стъпка в отношенията си и да се оженят.
Макар сватбата да не е преминала без известна доза притеснения и спънки, двамата успяха да отпразнуват най-специалния ден в живота им. И сега, година по-късно, разбираме, че са решили да увеличат семейството си с още един член.
С публикация в Instagram 50-годишният Джош Дюамел и 29-годишната Одра Мари обявиха, че ще стават родители. Към момента двамата не издават нито пола на бебето, нито кога очакват да се роди. Тази новина не е чак толкова изненадваща, защото още след сватбата миналата година източници, близки до актьора, заявиха пред People, че той иска още деца.
Към момента Дюамел има 10-годишен син – Аксел, от брака си с Фърги. Самата изпълнителка очевидно е в добри отношения с бившия си, защото коментира публикацията за новината за бебето. “Наистина се радвам за вас. Аксел няма търпение да бъде батко”. написа Фърги в коментарите под поста.
Джош Дюамел и Фърги се разделиха през 2017 г., като през 2019 г. изпълнителката официално подаде документи за развод.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Топ формата на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли се появи на Седмицата на модата в Ню Йорк в понеделник, когато беше забелязана да носи искрящ прилепнал гащеризон в златисто с пайети. Актрисата от “Клюкарката” блестеше на шоуто на звездите на Michael Kors в Бруклин в прилепнал блестящ гащеризон, вдъхновен от 70-те години, с тесен кожен колан, […]

Subscribe US Now