Гуинет Полтроу – от глава до пети само в златна боя

Гуинет Полтроу обича да остава без дрехи, не се притеснява да го прави и, очевидно, се забавлява всеки път. А рождените дни са любимият ѝ повод да направи и двете.
Вчера, 27 септември, тя празнува своя 50-годишен юбилей с доста смела арт фотосесия. По случай празника публикува в Instagram снимки, на които я виждаме чисто гола, покрита със златна боя за тяло.
Разбира се, и този път Гуинет оставя на въображението ни да работи, прикривайки най-интимните си места.
За някои хора кадрите може и да изглеждат провокативни, но Полтроу далеч не цели провокация. Фотосесията е просто малка доза забавление и както пише самата тя на сайта на Goop – един красив начин да отпразнува годишнината си.
“Чувствам се прекрасно, че навършвам 50 години, и това е свързано с чувството на енергия и оптимизъм, което изпитвам”, споделя тя.
А подготовката за рождения ѝ ден започва още миналата седмица, когато Гуинет качи своя черно-бяла снимка по бански в Instagram. На нея тя скача радостно над земята и с широка усмивка на уста, готова да посрещне своите 50.
В сайта на Goop Гуинет Полтроу разсъждава и върху живота си до този момент, като се извинява на всички хора, които е наранила, пише People. Смята също, че именно сега е времето да признае грешките си, защото е успяла да научи уроците си от тях. И всички те са довели до нещо.
Темата за житейския път, допуснатите грешки и остаряването вълнуват бившата актриса не отскоро. През октомври 2021 г. тя разказа пред People, че все още се бори с начина, по който възприема тялото си. “За съжаление, винаги гледаме на себе си критично. Искам да бъда по-любяща към себе си”, посочва Гуинет Полтроу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джей Шети - какво е да омъжиш Джей Ло и Бен Афлек

Грандиозната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Джорджия спокойно може да вземе титлата “Сватба на годината”. Вече повече от месец откакто двамата се вричат във вечна любов пред стотици близки и приятели, сватбеното тържество продължава да буди любопитство сред феновете им. А интересни подробности и важни детайли за […]

Гуинет Полтроу – от глава до пети само в златна боя

Гуинет Полтроу не се притеснява да захвърли дрехите. Не за първи път тя ни показва изваяното си тяло, но и умението да се забавлява. А рождените дни са любимият ѝ повод да направи и двете.
Вчера, 27 септември, актрисата отпразнува своя 50-годишен юбилей с артистична и смела фотосесия. По случай празника тя публикува в профила си в Instagram снимки, на които я виждаме чисто гола, цялата покрита със златна боя за тяло.
Разбира се, и този път Гуинет оставя на въображението ни да работи, прикривайки най-интимните си места.
За някои хора кадрите може и да изглеждат провокативни, но Полтроу далеч не цели провокация. Фотосесията е просто малка доза забавление и един красив начин да отпразнува годишнината си, казва самата тя в официалната страница на нейната уелнес и лайфстайл марка и компания Goop.
“Чувствам се прекрасно, че навършвам 50 години, и това е свързано с изразяването на чувството на енергия и оптимизъм, което изпитвам”, споделя тя.
Отправяйки отново поглед към “златните” снимки на Гуинет Полтроу можем да си помислим, че актрисата просто се е намазала с боя за тяло. Но всъщност тя се подготвя за юбилейната фотосесия с няколко от любимите си продукти на Goop за кожата и косата.
А подготовката за рождения ѝ ден започва още миналата седмица, когато Гуинет качи своя черно-бяла снимка по бански в Instagram. На нея тя е буквално във въздуха, скачайки радостно над земята, с широка усмивка на уста. Готова да посрещне своите 50.
Гуинет Полтроу разсъждава и върху живота си до този момент. Напълно открита тя написа публикация в Goop, чрез която се извинява на всички хора, които е наранила, пише People. Полтроу смята, че именно сега е времето да признае грешките си и да преди всичко да е успяла да научи уроците си от тях.
Актрисата продължава своите емоционални разкрития с думите, че “всеки един от тези безсънни часове, заради едно от тези мои неправилни постъпки срещу мен самата или другите, са довели до нещо.”
Темата за житейския път на Гуинет и грешките, които (както всеки обикновен човек) допуска ни насочват към темата за остаряването, която вълнува звездата не от скоро. През октомври 2021 г. тя разкрива пред People, че все още се бори с начина, по който възприема образа на тялото си. “За съжаление, ние винаги гледаме на себе си критично. Искам да бъда по-любяща към себе си”, посочва Гуинет Полтроу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Свалиха Ваня Джаферович от самолета, а причината е повече от шокираща

Риалити звездата Ваня Джаферович преживя много неприятна случка на летището и буквално бе свален от самолета. Така и не успя да излети за Лондон, а причината е повече от шокираща.  Мъжът на Жени Джаферович, която в момента къса нервите на всички участници и зрители на “Игри на волята”, се ожали […]