Антоанет Пепе най-накрая показа бременното си коремче

Антоанет Пепе е популярен инфлунсър и майка на три деца – две дъщери – София и Сиена, от първия си брак, и син на име Матиас от предишната си връзка. И след като от няколко седмици упорито се говори, че инфлуенсърката отново в бременна, тя реши официално да разсее съмненията, като показа бременното си коремче. 
Бащата на бъдещото ѝ четвърто дете е нейният приятел – Иво Карамански, с когото има връзка от около година. Той е син на бившата гимнастичка Нели Атанасова, а негов втори баща е актьорът Александър Сано. 
“Любовта расте. 4”, пише Антоанет Пепе под снимката си в Instagram, на която се вижда как бъдещият татко протяга ръка към наедрялото ѝ коремче. Както може да се предположи, публикацията ѝ предизвика вълна от коментари и реакции в социалните мрежи. И докато някои изразиха възхищението си от смелостта ѝ да има четвърто дете, то други осъдиха честата ѝ смяна на партньори. 
“До няколко месеца очаквайте влог от четвърто естествено раждане, а след някоя година и бебе номер пет от друг мъж”, пише един от последователите ѝ, а други се питат както ще се случи, когато остане сама с четири, пет деца.
Някои от феновете ѝ не пропуснаха да я защитят, като написаха, че не бива хората да я мислят толкова много, защото със сигурност Антоанет ще се справи отлично с отглеждането на децата си, както до този момент.
Антоанет Пепе от години вдъхновява своите последователи със своята откровеност. Тя е и автор на книга. Както в нея, така и в социалните мрежи, Пеше разказва искрено за сблъсъка с анорексията, неуспешния си брак, развода и живота на модерна майка със забързано ежедневие и три прекрасни малки деца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дуейн Джонсън и голямото му завръщане в кеча

Дуейн Джонсън от доста години загърби кеча, за да се концентира върху кариерата си в киното, която му донася наистина много милиони. От време на време обаче Скалата се качваше на ринга, за да екзалтира феновете на WWE, но не и в цял мач. Е, това се промени през изминалия уикенд […]

Subscribe US Now