Дори и на 85 Джейн Фонда не се отказва

Ежедневието на Джейн Фонда не се е променило особено от 80-те години насам. Това признава самата актриса и гуру на домашните тренировки – която макар и вече на преклонните 85-години не спира всеки ден да прави своите упражнения.
И дори и тежката диагноза, която ѝ бе поставена наскоро, не успява да я спре. През септември Джейн разкри, че има неходжкинов лимфом, който изискваше и лечение чрез химиотерапия.
Сега обаче, само четири месеца по-късно, Джейн не само, че е успяла да преодолее заболяването, но и да се завърне към любимите си рутинни тренировки от видеото Workout, което издава през 1982 г. Дори се включва в кампания “H&M Move” на модния гигант.
За всичко ново, което се случва около нея, споделя самата актриса в интервю за ELLE, публикувано на 11 януари.
“Държа много на тренировките си, защото смятам, че наистина вършат страхотна работа”, казва Джейн. “И въпреки че са минали толкова години от момента, в който не само ги превърнах в свое ежедневие, но ги показах и на света, смятам, че те са все още актуални.”
И допълва, че напредналата възраст не я отказва, единствено е повлияла на интензивността и натоварването. “Вече не мога да правя пълната тренировка, така, както преди. Но изпълнявам същите движения, само че по-бавно и с по-малко тежести всеки ден. И това ми помага да укрепвам сърцето и гърба си, и здравето си като цяло. И дори и да звучи изненадващо, все още мога да играя с внуците си.”
Актрисата има двама внука и три деца, припомня HollywoodLife.
Джейн разкри, че е тренирала, дори по време на химиотерапията. Водена от желанието да не спира да се грижи за себе си. За щастие през декември тя обяви, че ракът й е в ремисия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За Лияна няма зима! се съблече и зашемети с тази СНИМКА 18+

Поп фолк дивата Лияна трудно може да бъде видяна облечена в дебели дрехи, просто защото обича високите температури и оскъдното облекло. Изпълнителката редовно нагорещява положението в профила си в социалните мрежи с различни кадри, след които на много мъже със сигурност им е прилошало. Прави го и наскоро, а гледката […]