Защо Нина Добрев се подложи на операция

В края на миналия месец Нина Добрев реши да сподели с феновете си в Instagram, че е претърпяла инцидент с мотор, след който е получила сериозни наранявания.
Преди няколко дни актрисата сподели снимки, на които се вижда, че е с шина на левия крак. От нова публикация в профила ѝ в социалната мрежа разбираме, че положението е сериозно, защото се е наложила операция.
Нина Добрев сподели две снимки, на които се вижда, че се подготвя за операция. В текста под поста тя пояснява, че операцията е преминала успешно и благодари на всички за мили съобщения, които са ѝ изпращали. “Това значи за мен повече, отколкото можете да си представите”, пише Добрев.
За момента актрисата не е пояснила каква точно е травмата ѝ и защо се е наложила оперативна намеса, но в няколко сторита споделя още от престоя си в болницата.
Нина Добрев пише, че е от хората, които се страхуват не само от болници, но и от игли и вземане на кръв. Тя също така споделя снимка на левия си крак преди операцията, за да го запомни преди да има белези.
От друго стори става ясно, че лекарите са ѝ дали да нарисува на крака си стрелка, с която да им напомни, че това е правилният крак, който трябва да оперират. За момента Нина Добрев не е споделила колко време ще продължи възстановяването ѝ и как случилото се ще се отрази на работата ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кого ядоса новият рекламен договор на Зендая

Първо “Еуфория”, след това двете части на “Дюн”, а последно “Претендентите” – Зендая наистина няма как да не е доволна от кариерата си в момента. И неслучайно е в списъка с 10-те най-търсени млади актьори в Холивуд. 27-годишната звезда обаче съвсем не се занимава само с кино. Тя е и […]

Subscribe US Now