И Ивелина аут от “Ергенът”, но след шоуто двамата с Евгени ще… СНИМКИ

Учителката Ивелина е поредната дама, която напусна имението на “Ергенът”, след като Евгени не я удостои с цвете по време по време на церемония на розата. Успокояващото за нея поне е, че не е първата, която не получава заветното цвете от най-желания тв ерген в момента.

Бургазлийката, която се изявява още като художничка и оперна певица, а и не само като такава, както стана ясно от скорошни публикации, така и не получи покана за индивидуално усамотение, нито пък целувка от Евгени, въпреки заявката си, че е решена на всяка цена да открие любовта именно в “Ергенът”.
Мони изкарва мръсни тайни на “Ергенът” срещу 5 бона

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

“Беше ми много приятно да се запознаем. Вече сме били на среща в сънищата ми. Късмет!”, бяха последните думи на Ивелина преди да се сбогува с Евгени, който на свой ред ѝ пожела най-голямото щастие на света.
“Със сигурност ще се видим извън предаването, защото ми е обещал да посвири, а аз да пея. За мен ще бъде чест!”, все пак остави вратичката открехната Ивелина.

“Ергенът” Евгени призна, че живее с жена и две деца, продуцентите са бесни ВИДЕО
Припомняме, че преди две седмици Ивелина изгря в най-новия видеоклип на друга участничка от “Ергенът” – Крисия, която бе поканила нея и Габи да ѝ партнират в екранизацията на песента “Две жени”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ромина Тасевска разкри как отслабва, оказа се, че не спира да... СНИМКА

Миската Ромина Тасевска, която от години е еталон за естествена красота, е пример и за стройна фигура, за чиято поддръжка според мнозина, тя полага сериозни усилия. Ето какво всъщност прави Ромина, за да изглежда по този начин, въпреки че е майка на цели три деца. Красавицата никога не е крила, […]