Ромина Тасевска разкри как отслабва, оказа се, че не спира да… СНИМКА

Миската Ромина Тасевска, която от години е еталон за естествена красота, е пример и за стройна фигура, за чиято поддръжка според мнозина, тя полага сериозни усилия.

Ето какво всъщност прави Ромина, за да изглежда по този начин, въпреки че е майка на цели три деца. Красавицата никога не е крила, че покрай децата си почти постоянно е в движение, така че си е на системен фитнес. Но при нея има и друго, на което със сигурност дължи този перфектен външен вид.
Мъже, пазете се! Ромина раздава силни крушета СНИМКА

“Хубаво тяло – хубав ген? Пак си помислете. Извиненията горят нула калории!”, твърди чаровната “Мис България” 2010 по време на днешната дискусия на панелистите в “На кафе”. Да, Ромина определено прави впечатление с топ фигура и завидно стегнато тяло, но пък е важно да видим и какви навици има, когато не е у дома, нито на екран.
Ромина Тасевска шашна Гала, мести се във… СНИМКИ
Често може да я видим да тренира бокс, а както казахме, като майка на три деца, тя почти няма кога да си позволи да мързелува. Съветите й иначе са – “повече движение и по-малко да се ядосваме, ако искаме да се чувстваме добре”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Популярните личности и техните суеверия

Суеверията обичайно се възприемат като нещо не особено положително и смислено. Всеки трезво разсъждаващ човек смята, че това са заблуди и предразсъдъци, абсолютно необосновани и лишени от логика. И въпреки здравия разум, много хора ирационално вярват сляпо в редица недействителни закономерности. Особено пък в моменти, в които са изправени пред […]

Subscribe US Now