Смелата промяна на Крис Пайн

Крис Пайн влезе в отбора на Джейсън Момоа и Анди Макдауъл. След като Момоа отразя характерната си дълга коса, а Макдауъл се появи на Седмицата на модата в Париж като демонстрира естествено сивите си къдрици – дойде ред на Крис Пайн да предприеме драстична промяна в прическата си. А тя е едновременно и в посоката на Момоа, и в посоката на Макдауъл.
В събота, 8 октомври, 42-годишният американец и баща му Робърт Пайн бяха водещи на Children’s Hospital Los Angeles Gala. Събитието е било уважено от десетки знаменитости, сред които Джесика Бил и Джъстин Тимбърлейк, които са отдали почит на децата, лекарите, болногледачите и всички здравни специалисти в Детската болница в Лос Анджелис. Благотворителната гала вечер е събрала над 5.5 милиона долара в подкрепа на педиатричната медицинска помощ и изследванията.
Но една от големите изненади на събитието е бил и новият външен вид на актьора от “Не се тревожи, скъпа”.
Крис Пайн се появява на червения килим с прилежно оформена коса в естествения ѝ цвят. Изглежда решението да отреже дългата си руса коса определено му допада – той позира уверено в син кадифен смокинг с папийонка и официални черни обувки, пише People.
Оказва се обаче, че досегашният вид на Крис Пайн – такъв, като на горната снимка, всъщност е в следствие на неговия… мързел. 
През март Tonight той разкрива пред Entertainment, че гъстата му брада и “прическата” му са, чисто и просто, заради лошо поддържане от негова страна. По думите му, щом има някакво извинение да не се бръсне, той се възползва и го оставя нещата за по-късно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сбъднатата мечта на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс се радва на живота със съпруга си Даниел Модър и трите им деца: близнаците Хейзъл и Финиъс (17 г.) и по-малкия им син Хенри (15 г.). А очевидно това да бъде майка надхвърля и признанието ѝ от всички за една от най-големите филмови звезди на нашето време. В неделя, […]