Ивана Кнол – провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Не много хора бяха чували за Ивана Кнол преди Мондиал 2022, който се проведе в Катар. Тогава обаче атрактивната хърватка привлече вниманието на всички фенове с провокативния си начин на обличане, с който подкрепяше своята родина.
Е, Хърватия не успя да спечели Световното първенство по футбол, но със сигурност ще се опита да вдигне трофея на Евро 2024. Няма да им е никак лесно, защото са в група с Испания, Италия и Албания.
Добра новина не само за хърватите, но и за всички фенове на футбола е, че Ивана Кнол ще пътува до Германия, за да подкрепи националния отбор по футбол на родината си.
Пред немското издание Bild тя казва, че ще посети всички мачове на Хърватия от груповата фаза, като започне с този срещу Испания тази събота, 15 юни. Нещо, което не знаем за нея, е, че е родена във Франкфурт и със семейството си се мести обратно в Хърватия, когато е на осем години. Ето защо може да говори немски.
Ивана обаче няма да бъде в Германия само, за да подкрепя Хърватия на Евро 2024. Тя казва, че се изявява като техно диджей и ще се радва, ако ѝ се отвори възможност да пуска парчета на някое парти в Берлин например.
Колкото до облеклата, на които ще залага по време на мачовете на Хърватия, Ивана Кнол казва, че все още не решила, но не изключва възможността да продължи традицията от Мондиал 2022 и дрехите ѝ да са в цветовете на родината ѝ.
Разбира се, Лука Модрич е любимият ѝ играч, но се опасява, че той ще се откаже от националния отбор след края на Европейското първенство. Може и да е провокативна, но Ивана твърди, че няма да я видим в OnlyFans, защото съдържанието в сайта противоречи на начина, по който е отгледана.
Твърдо заявява, че не би се снимала гола. В интервюто си Ивана Кнол разяснява, че всъщност е на 26 години, но няма представа защо в интернет пространството на много места пише, че е на 31 години. 
Оказва се също така, че атрактивната хърватка ще подкрепя родината си на Евро 2024, но няма да има половинка до себе си. Пред Bild тя казва, че е имала 10-годишна връзка, която е приключила миналата година, но за момента няма намерение отново да се обвързва.
Кнол казва още, че от две години живее във Флорида, където прекарва зимните месеци, а през лятото се връща в Европа. Макар да се изявява като диджей, мечтаната работа за Ивана Кнол е като водещ на някое телевизионно предаване, отразяващо Бундеслигата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинения на Мис България

Миналата седмица около Мис България 2023 се разрази скандал, след като организаторите на конкурса обявиха в социалните мрежи, че отнемат титлата на Елизабет Кравец. За новата миска бе определена служебно първата подгласничка Илияна Борисова, но явно тепърва ще има още за изясняване около случилото се. Кравец вече публикува официална позиция в […]

Subscribe US Now