Андреа хвърли бомба, ето кой върти мръсните игрички в бранша ВИДЕО

Андреа хвърли нова светска бомба в публичното пространство и разкри в каква грознад действителност се намира попфолк жанра в момента, като говори открито за Галена и Меди. 

Тя разговаря ексклузивно с популярната тиктокърка Глориа Йорданова в нейната рубрика „На по чашка с Глориа“, където открито назова нещата с истинските им имена. Най-накрая някой публично да каже къде е драмата и кой пречи на изпълнителите да работят. 
Изпълнителката на “Полудей” разкри, че новите играчи в бранша много пречат на бизнеса. Тя конкретно назова името Сашка Стоянова, която прави програмата на няколко изпълнители, но с приоритет е винаги Меди.  
 

По думите на Андреа, която сама подчертава, че винаги показва нередностите в бранша, Сашка имала навика да звъни на собствениците на заведения и да „плюе“ конкурентните изпълнители, подчертавайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което веднага след това предлагала хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха певци по неволя.
“Научих, че тя  звъни по заведенията и казва – „Аз ще ви предлагам на вас изпълнители“ и чувам от колеги, че им обяснявала на заведенията „Не го канете, той ше ви провали купона… ще ви изгони хората…“, разкри Андреа, която вероятно също страда от надмощието на Сашка, което оказва върху заведенията. 
„Мислех си, че го прави само с мен, но колеги ми споделиха, че и те са потърпевши. Явно това е метода й на работа. Но това въобще не е коректно спрямо нас, да подронваш авторитета на колеги за да си набуташ Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата рода, мисля че така шоубизнеса ще тръгне още по-надолу.“, пише lifeonline.bg. 
„И когато говоря публично за това нейно поведение, хората ме питат луда ли си, защо ги говориш тези неща?! Не, не съм луда, трябва да ви казвам и да ви показвам какво се случва и как се развиват нещата.

Сашка и Меди
Защото когато говоря с колеги и те се  оплакват от тази жена. Различни продуценти, мениджъри са ми казвали, че тя им прави мръсотии в различни заведения, с които  те работят. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме?!“, пита риторично Андреа за подмолното поведение на импресарката на Меди.
„Тя има много арогантен подход към хората. Както към изпълнителите, така и към кръчмарите – сподели мениджър, който се занимава с организиране на събития от всякакъв род – Когато попитаме за някой изпълнител от нейния каталог тя ни обявява една цена, след което звъни на заведението и им дава по-ниска цена, за да ни прецака.
В крайна сметка има случаи когато дори самият изпълнител не знае, че е пял за по-нисък хонорар. Има случаи, в които ни бави по месец за да даде дата и в крайна сметка заведението губи интерес, а ние клиент и работата си. Но на нея това въобще не й пука.“, недоволства още човека от бранша и завършва.
„Тя е ужасно неколегиална и некоректна. Такъв човек няма място в бизнеса и трябва да бъде изчегъркан!“, завършва с огорчение събеседника ни. 
Не е ясно дали собственичката в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, но всички извън Мега Стар са вдигнали ръце от наглото поведение на Меди и Сашка.
Между другото запознати твърдят, че името на компанията „Мега“ идва точно от първите две срички в имената на МЕди и ГАлена. Твърде вероятно е да се е отказала от дела си, след като премести племеничката си Доника при конкурентната фирма на колегата си Галин. 
Заведения непрекъснато се оплакват от подхода на Сашка и все повече заведения се отказват от нейните услуги. В този сектор са започнали да се сформират групи, които искат да бойкотират Сашка и всички нейни изпълнители.
“Трябва да й покажем от къде духа вятърът. Говорили сме си собственици от различни заведения в България, че е крайно време да спрем да позлваме нейните услуги и да каним други изпълнители. С нищо не са ни виновни Деси Слава, Камелия, Софи Маринова и Лорена, но ще страдат много в бъдеще от безчинствата на Сашка, която в момнета им намира участия, но с подлите си номера и те падат в очите ни, Скоро ще започнат да се молят за участия”, коментира собсвеничка на нощен клуб. /show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ужас! Ето как е изглеждала Габи от "Ергенът" преди корекциите СНИМКИ

Една от най-одумваните участнички в Ергенът е Габриела от Пловдив. Тя се определи като Богиня и демонстрира прекомерно самочувствие, което резонно издразни зрителите. На всичкото отгоре не скри, че има висок на стандарт на живот. „Не работя, гледам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, но и това не е лесно. Спират ме, […]

Subscribe US Now