Ужас! Ето как е изглеждала Габи от “Ергенът” преди корекциите СНИМКИ

Една от най-одумваните участнички в Ергенът е Габриела от Пловдив. Тя се определи като Богиня и демонстрира прекомерно самочувствие, което резонно издразни зрителите.

На всичкото отгоре не скри, че има висок на стандарт на живот.

„Не работя, гледам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, но и това не е лесно. Спират ме, заговарят ме, искат снимки. Такава красавица, такава богиня – как да я подминеш. Ако има как, може би в Пловдив една статуйка да ми направят, защо не, мисля, че го заслужавам. Като ходя на плаж, на всички мъже им падат ченетата“.
В мрежата се завъртя снимка от анонимен потребител, който твърди, че е преди тя далеч не е изглеждала така и тунингът я е променил сякаш е друг човек, пише petel.bg. 

Няма напълно достоверни доказателства дали това е тя, макар че се вижда известна прилика и не е невъзможно промените по тялото и лицето да са я превърнали в това, което е в момента. 
Открихме обаче нейна детска снимка, качена в собствения ѝ Instagram акаунт. Личи си, че още от мъничка Габи е била сладко момиченце с чаровен поглед./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Албена Михова разкри пред БЛИЦ TV шокиращи подробности претърпяната операция и тежкия ковид

Талантливата и изключително забавна актриса Албена Михова е на гости на Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”.  Наскоро тя претърпя аперация, от която се още се възстановя. Наложи се да й сменят ставата, след тежко прекаран ковид и лечение с кортикостероиди. Бързо е захвърлила патериците, но не защото се […]

Subscribe US Now