Какво прави Джеймс Мидълтън, докато Кейт се възстановява от операция

Джеймс Мидълтън нееднократно е заявявал, че буквално дължи живота си на домашните си любимци. Кучето му Ела му помага да превъзмогне депресията и той преживя много тежко смъртта й в началото на 2023 г.
В края на миналата година обаче братът на Кейт Мидълтън стана баща за първи път – двамата със съпругата му Ализе се сдобиха със син на име Иниго. Въпреки бебето у дома обаче, голяма част от вниманието на Джеймс продължава да е съсредоточено върху домашните му любимци.
През отминалия уикенд той публикува снимка в Instagram, на която показва кучето си Мейбъл след регулярна ваксинация. Край Мейбъл се вижда и пакетче кучешка храна, която съвсем не е случайно там.
Тя е James & Ella – марката храна за домашни любимци на Джеймс Мидълтън, която той доста успешно развива в последните години. Освен Мейбъл, той и Ализе са собственици още на Инка, Зулу, Луна и Нала.
Междувременно Кейт Мидълтън се прибра след операцията в коремната област у дома в Аделаид Котидж. Докато беше в болницата London Clinic, тя беше посетена от майка си Керъл Мидълтън, както и от сестра си Пипа.
Джеймс не беше забелязан сред посетителите на принцесата на Уелс. И докато е ясно, че бащата и майката на Кейт ще бъдат край нея докато се възстановява от операцията, не е ясно дали брат й е проявил някакъв интерес към състоянието й.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз с тежка диагноза

Дни след като крал Чарлз бе изписан от The London Clinic, където претърпя операция на простата, от Бъкингам съобщиха нови притеснителни новини за монарха. В официално изявление, разпространено тази вечер, се казва, че той е бил диагностициран с рак.  От написаното става ясно, че по време на претърпяната наскоро процедура, […]

Subscribe US Now