Обезобразиха лицето на Маги Сидерова, очите й вече са… СНИМКИ 18+

Какво ли не си е правила Маги Сидерова през годините, за да изглежда секси и предизвикателно. Ексмоделката, която е страстен почитател от години на фитнеса, не спира да демонстрира мускулестата си фигура в социалните мрежи, само че този път това, което показа, няма нищо общо с фигурата.

Брюнетката е решила да си опъне очите като на котка и издаде сама това, качвайки наскоро в Инстаграм профила си актуален фотос. Снимката, разбира се, прикова за минути вниманието.
Предколедно: Маги Сидерова с нови бомби, старите гръмнали СНИМКИ 18+

Засега Маги очевидно не желае да коментира поредната си интервенция или поне засега, пише “Телеграф”, но нищо чудно скоро да й се наложи да го направи, най-вероятно в някои от следващите си постове в мрежата, защото и въпросите от страна на последователите й ще зачестят.
Изненада! Маги Сидерова махна силикона, вече е със… СНИМКИ 18+
Дотогава от публикуван в социалната мрежа клип атрактивната брюнетка е акцентирала именно на погледа – тя мига и обръща на няколко пъти очи към камерата. Очевидно е, че формата на очите на моделката е напълно променена, но във видеото се забелязва още един детайл. По средата на горния клепач се вижда тънък белег, останал след разреза за операцията.
Според запознати хубавицата си направила интервенцията преди повече от 2 месеца в клиника в Турция. Става дума за така наречената операция за повдигане на окото, тип котешки поглед, при която окото се повдига по диагонал към слепоочието, а резултатът са дръпнати очи и секси поглед. За новия поглед на Сидерова пък, се погрижил един от най-известните руски хирурзи с клиники в Истанбул./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко е струвал рожденият ден на сина на Джейсън Деруло

Известните личности доста рядко пестят пари, когато стане дума за децата им и техните празници. Доста често рождените дни са пищни и забавлението на тях е гарантирано. Същото важи и за Джейсън Деруло. В началото на миналия месец синът му Джейсън Кинг навърши две години и по този специален повод е […]

Subscribe US Now