8 години след сватбата – колко щастливи са Мила Кунис и Аштън Кътчър

Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от любимите ни звездни двойки. Не само защото са наистина сладки заедно и непрекъснато показват подкрепата си един към друг, но и защото любовната им история е като от филм.
Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на сериала “Шеметни години” още в края на 90-те и дълго време са приятели. Отношенията им обаче прерастват в романтични през 2012 г., малко след като Аштън Кътчър се разделя с Деми Мур. Малко по-малко от две години по-късно той и Мила Кунис вече са сгодени. През 2015 г. на тайна церемония сключват и брак.
Двойката има две деца – дъщеря Уайът (8 г.) и син Димитри (6 г.), припомнят ни от Entertainment Tonight. На 4 юли на Мила и Аштън им предстои да отпразнуват осемгодишнина от сватбата си, като по този повод актьорът качи очарователен пост в Instagram профила си.
На снимката виждаме съпругата му Мила Кунис, която e застанала на фона на тюркоазеносиньо море, зелени планини и дъга, разперила широко ръце. “Аз съм най-големия късметлия”, пише в описанието към кадъра.
Феновете на двойката не се въздържаха и споделиха в коментарите закачливи GIF-чета с героите им Джаки Бъркхарт и Майкъл Келсо, които изиграха в “Шеметни години”. И според нас те определено са най-сладката двойка в сериала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иска ли Дженифър Лорънс второ дете

Дженифър Лорънс и Кук Марони са заедно от 2018 г., след като се запознават чрез общи приятели. Само година по-късно вече са сгодени и през ноември 2019 г. си казват официално “да”. От началото на миналата година пък двамата вече са родители на момченце. За съпруга си Дженифър Лорънс е […]

Subscribe US Now