Флорънс Пю знае какво иска

Флорънс Пю е една от обещаващите млади актриси в Холивуд. И това не го казваме просто ей така. За да го докажем, достатъчно е да си припомним малко за кариерата ѝ.
През 2018 г. Флорънс Пю участва заедно с Майкъл Шанън и Александър Скарсгард в минисериала The Little Drummer Girl, а година по-късно се появява и в киното с ролята си на Ейми Марч в “Малки жени”. Участието ѝ във филма дори ѝ носи номинация за Оскар. Освен това Флорънс е впечатляваща и като Черната вдовица от вселената на Marvel, пише Teen Vogue.
Докато видим актрисата отново на голям екран във втората част на филма “Дюн” остава още време. Време, в което обаче можем да полюбопитстваме малко за новостите около нея.
В последното си интервю за The Telegraph Флорънс Пю разказва повече за началото на кариерата си. Актрисата споделя, че когато е била на 19 години, е била избрана да участва в телевизионен сериал, но само ако значително промени външния си вид.
“Всички неща, които се опитваха да променят в мен – независимо дали беше теглото ми, вида ми, формата на лицето ми, формата на веждите ми – не беше това, което исках да правя, или индустрията, в която исках да работя”, разказва Флорънс. Тя признава още, че за момент дори си е помислила дали като си е избрала актьорската кариера не е направила грешка.
За щастие обаче тя отново се влюбва в киното след като така и не получава ролята в телевизионния сериал, връща се в Англия и после е избрана да играе Лейди Макбет в друга продукция. Тогава вече е наистина забелязана и изгрява като актриса на холивудския хоризонт.
“Мисля, че е твърде лесно за хората в тази индустрия да те тласкат наляво и надясно. И имах късмета да открия, когато бях на 19, какъв артист искам да бъда”, споделя още за актьорството си Флорънс Пю.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариана Попова е съкрушена, а причината е смъртта на... СНИМКА

Певицата Мариана Попова не е на себе си от мъка. Гласовитата ни изпълнителка призна за загубата на голям свой приятел и колко е съкрушена в момента.  “Обичам те, приятелю любими И носи от мене много здраве…. Много мина, мъничко остава. Съкрушена съм”, написа тя в социалните мрежи. А отишлият си […]