Голяма беда споходи Иво Аръков на пътя, полицаи свалиха номера на колата му и… СНИМКИ

Актьорът Иво Аръков изпадна в голяма беда, докато пътува към поредното си представление. По пътя го спрели катаджии и след извършената проверка решават да му свалят номерата на автомобила и го оставят без кола насред пътя.

Все още не е ясно каква е причината за това, както и какво нарушение е направил Аръков, за да стигне до там. Възможно е да има натрупани нарушения или неплатени задължения.
Ето на кого е кръстено бебето на Иво Аръков

Актьорът обаче, осмя ситуацията с типичното си чувство за хумор, заявявайки, че причината да остане без кола насред пътя била, че полицаите искали билети за представление, а той нямал. Накарал ги да си купят, те поискали специални покани и накрая взели крути мерки – да свалят номера на автомобила му, пише “Телеграф”.
Нападнаха Иво Аръков след като вчера стана баща
“Те искат да попречат аз да не мога да стигна до представлението, но аз знам, че има мили драги българи, които ще ми  помогнат и ще ме качат на стоп и аз ще успея да отида на време”, казва актьорът. 
Така с багаж в ръцете и под дъжда Иво Аръков пое към Пазарджик, където играе в представление./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на дъщерята на Еминем

Алейна е осиновено дете на Еминем и бившата му съпруга Ким Матърс. Биологичната майка на Алейна е Доун, сестрата-близначка на Ким, която умира от свръхдоза през 2016 г. “Племенницата ми е част от живота ми откакто се роди”, споделя рапърът през 2004 г. пред Rolling Stone, скоро след осиновяването. Той дори […]

Subscribe US Now