Ето я Валерия от “Ергенът” като булка СНИМКИ

Валерия все повече намеква какво се случва в личния й живот. И не само намеква, но и направо показва! Тези дни стана ясно, че тя и “Ергенът” Евгени Генчев са заживели заедно в общ дом в Пловдив, както вече ви информирахме.

Защитничката на животни и пианистът вече го раздават като истинско семейство и за да е картинката пълна, всички очакват, че вероятно ще следва и истинска сватба, а не само вричане във вярност в тв формат. Съдейки по последните кадри от профила на Валерия, нещата вървят смело в тази посока.
Валерия и “Ергенът” Евгени шокираха всички: вече са…

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Valeria Georgieva (@thegirlwiththestrays)

“Започвам пак да ви спамя с булчински визии”, написа само Валерия, без да внася каквито и да е било други подробности. Но жената на Ивайло Захариев – Станислава, побърза да отговори доста многозначително в коментар отдолу с думите: “Хич не е спам”.
Заляха Валерия от “Ергенът” с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще…
За момента Евгени и Валерия живеят в палата на родителите на Евгени, на отделен етаж, но се очаква, ако станат истинско семейство, да помислят и за отделно семейно гнездо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Зарязаха Алекс Богданска на чуждо летище, тя изпадна в нервен срив и... ВИДЕО

Алекс Богданска май не обича непредвидени ситуации, особено пък, когато е далеч от родината си и буквално не знае какво може да очаква, и да й се случи. Моделката, която често пътува по света заради ангажиментите си, свързани с модата, явно не е изживявала до момента нещо подобно като това […]