Уилям и Кейт не изневеряват на традициите

Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да поздравят поданиците си с виртуална коледна картичка. Кралят и кралицата-консорт вече го направиха, и беше въпрос на време да видим и тази на принца, и принцесата на Уелс.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха непубликувана досега снимка в официалния си Instagram профил, с която да пожелаят весели празници на всичките си последователи.
Снимката показва цялото семейство – Уилям и Кейт, заедно с деветгодишния Джордж, седемгодишната Шарлот и четиригодишния Луис, сред идиличен зелен пейзаж. Според People фотографията е направена по-рано тази година в Норфолк от Мат Поршъс.
Най-вероятно мястото на снимката е някъде край Анмър Хол – къща, която е част от Сандрингам Истейт и където Кейт Мидълтън се чувства “най вкъщи” по собствените й думи. Утре, 15 декември, пък е коледният концерт с нейно участие в Лондон.
Очаква се именно в Сандрингам кралското семейство да прекара празниците – още една традиция, наложена в последните десетилетия от Елизабет Втора. Това ще е първата Коледа през кралицата, в която домакини ще бъдат Чарлз и Камила.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям ден за Папи Ханс, показа майка си и призна, че...

Днес е много специален ден за Папи Ханс, защото празнува рождения си ден. Този път провокативният изпълнител реши да направи нещо, което не е правил досега – да покаже на всички своята майка. Кадърът в профила на изпълнителя казва останалото, а също и признанието към него, разбира се. Всички се […]