Неочаквана постъпка на Нойзи шокира жестоко Мария Игнатова

Въпреки че са женени само от година и малко, Мария Игнатова и Нойзи вече имат някои противоречия, които отстрани изглеждат, поне засега, непреодолими.

Двамата имат все по-малко време, за да останат насаме и да се насладят на любовта си. Причината – многобройните им ангажименти през седмицата, а през уикендите Нойзи не пропускал мач от английската висша лига, на която е огромен почитател.
Съдбовен обрат за Мария Игнатова! Ето къде се появи неочаквано и с кого… СНИМКИ

За блондинката страстта на Нойзи към футбола на моменти граничела с лудост, защото той буквално не изпускал и мач. А през това време тя отивала в другата стая или пък излизала навън, пише “Уикенд”.
Мария Игнатова изчезна от ефир, ето каква е причината
Е, както се казва, най-лошото за Мария предстои, тъй като в неделя стартира Световното по футбол в Катар и Нойзи със сигурност, освен зрител, ще бъде често и тв коментатор на мачовете./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Фики Стораро проговори за раздялата с жена си ВИДЕО

Поп фолк звездата Фики Стораро по-рядко говори за личния си свят, предпочита да показва промените нагледно, в профила си в социалните мрежи. Когато става дума обаче, за брат му Емрах, ситуацията рязко придобива по-различни нюанси. И със сигурност по-провокативни, а и притеснителни, ако съдим по реакции в мрежата след скорошно […]

Subscribe US Now