Как изглежда най-големият син на Шарън Стоун

Шарън Стоун и бившият ѝ съпруг Фил Бронстейн, които са женени между 1998 г. и 2004 г., осиновяват три деца преди да се разведат. Така през 2000 г. към семейството им се присъединява най-големият им син – вече 23-годишният Роан Джоузеф. През 2005 г. пък е осиновен сега 18-годишният Леърд, а година по-късно и 17-годишният Куин.
В Instagram профила си 65-годишната актриса е споделила снимка на най-голямото си дете – Роан Джоузеф.
“Гордея се с теб. Браво”, пише гордо тя към кадъра, на който момчето ѝ позира гол до кръста, разкривайки татуировките по ръцете и гърдите си. Едната от тях е сърце с окачен около него ръчен часовник, докато другата – кръст, висящ на верига.
Въпреки че Шарън Стоун така и не уточнява дали има причина или конкретен повод да изрази гордостта със сина си, е споделила същата негова снимка, но в по-близък план и на стори в Instagram, пише People.
Изданието припомня също така, че през юни 2022 г. актрисата разкри, че през живота си е претърпяла множество спонтанни аборти.
“Загубих девет деца. Това не е нещо малко, нито физически, нито емоционално, но сме принудени да го чувстваме като нещо, което трябва да понесем сами и тайно с някакво чувство, че сме се провалили”, допълва Шарън Стоун.
Година по-рано тя признава, че животът ѝ е бил доста труден и в други аспекти. Тогава актрисата издава, че е преживяла и сексуален тормоз, мозъчен кръвоизлив, удар от мълния и развод. И въпреки всичко застава твърдо зад позицията си да постави семейството си пред славата.
“Благодарна съм, че избрах майчинството и че не избрах Холивуд като приоритет, защото там със сигурност не ме приоритизираха. Благодарна съм, че избрах нещата, които избрах”, споделя Шарън Стоун пред People през октомври миналата година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откраднала ли е майката на Майли Сайръс гаджето на дъщеря си

Има нов обрат в драмата на семейството на Майли Сайръс. Докато феновете наскоро се фокусираха върху възможни усложнения в отношенията между Майли и баща й Били Рей, след като тя пропусна да му благодари, докато приемаше първата си награда Грами миналия месец, източник казва на Us Weekly, че всъщност има […]

Subscribe US Now