Ето кои шестима финалисти щурмуват 100-те бона във “Фермата”!

Зрелищни битки ще сложат точка на осмия сезон на “Фермата”, а един от участниците ще си тръгне не само като шампион, но и като притежател на чек за 100 000 лева. 

В събота вечер от 20 часа ще стане ясно дали победата ще отиде при една от непоколебимите жени, които оцеляха след три месеца на тежки изпитания в стопанството – многодетната майка Веселка, гимнастичката Валерия и хандбалистката Камелия, или приза ще грабне хлебарят Чавдар, агрономът Иван или пчеларя Яни.
Нов обрат във “Фермата” часове преди големия финал СНИМКИ

На 10 декември шестимата финалисти ще покажат за последен път на какво са способни на Арената. Трима от тях вече познават вкуса на адреналина от последните, решителни битки. Веселка стана шампион в петия сезон на предаването и се превърна в първата жена победител в историята му. Преди нея Яни спечели третото издание, а Валерия стигна до последната права в него.
Веселка от “Фермата” събра погледите, тренира като Роки СНИМКИ
Освен на своите сили и умения, в събота финалистите ще разчитат и на зрителския вот. Линиите за гласуване вече са отворени и всеки може да подкрепи участника, който смята за най-достоен. Номерът за Валерия е 1633, за Веселка – 1634, за Камелия – 1635, за Чавдар – 1636, за Яни – 1637, а за Иван – 1638./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Култова двойка от "Един за друг" очакват детенце СНИМКА

Култова двойка от предаването “Един за друг” съобщиха радостната новина, че съвсем скоро ще стават родители. Те показа любопитна фосесия, с която оповестиха на целия свят благата вест.  Хубаво е да разберем, че любимите ни двойки са продължили живота си заедно след приключване на формата. Преди броени дни ви информирахме, […]

Subscribe US Now