Секси снимките на Селена Гомес от Париж

Откакто потвърдиха връзката си в края на миналата година, Селена Гомес и новото ѝ гадже Бени Бланко не спират да показват любовта си. Правят го с нежни жестове един към друг, когато посещават различни събития заедно, както и дори когато са си просто вкъщи и си готвят например.
Очевидно е, че певицата е влюбена и това няма как да не се отрази и на новата ѝ музика. Преди седмица тя обяви, че пуска новото си парче “Love On”. А то излиза още утре, 22 февруари, пише E! News.
Часовете преди това да се случи обаче Селена Гомес е прекарала не къде да е, а в града на любовта – Париж. Съвсем тематично, съдейки по заглавието на новата ѝ песен и романтичните емоции, на които се е отдала в последно време.
В Instagram профила си певицата е качила няколко доста секси снимки от френското си пътуване. На първата от тях я виждаме на фона на Айфеловата кула, докато се разхожда из града, облечена с къса черна рокля и кожено яке.
На втория кадър Селена е вече някъде на закрито, заела предизвикателна поза, а на третия е дори още по-провокативна, снимана във ваната, само по балончета пяна.
От последните две снимки пък става ясно, че певицата е имала време да разпусне и типично по френски, пиейки кафе и хапвайки кроасан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е новата тайна "избранница" на Владимир Путин

Владимир Путин винаги е бил много дискретен и внимателен, когато става въпрос за личния му живот. В много редките случаи, когато са му задавани въпроси в тази посока, той е отказвал да отговаря. Въпреки това дълго време се говореше, че руският лидер има връзка с много по-младата от него бивша гимнастичка […]

Subscribe US Now