Кейт Мидълтън не изневерява на себе си

Церемонията по раздаването на Британските филмови награди ще се състои утре, 18 февруари. Принц Уилям, който е патрон на БАФТА, ще присъства на събитието. За съжаление обаче няма да видим съпругата му Кейт Мидълтън на червения килим – тя се възстановява от операция в коремната област.
Затова си припомняме тоалетите, които принцесата на Уелс носи, на церемониите на БАФТА през предишните години.
На наградите през 2023 г. Кейт Мидълтън избра бяла рокля Alexander McQueen с едно рамо в комбинация с дълги черни ръкавици – тоалет, който беше почти дословно “прекопиран” от Тейлър Суифт на тазгодишните Грами.
През 2020 г. принцесата отново е в Alexander McQueen на червения килим на БАФТА, този път роклята е в бяло със златисти елементи.
Още година назад – 2019 г., Кейт Мидълтън отново не ни изненадва – рокля в бяло с едно рамо на Alexander McQueen. Тя носи перлени обеци, принадлежали на покойната принцеса Даяна.
През 2018 г. принцесата е бременна с принц Луис и е избрала по-тъмни цветове. На червения килим на БАФТА тя е в тъмнозелена рокля Jenny Packham и смарагдови бижута.
На наградите през 2017 г. Кейт Мидълтън е в рокля на… Alexander McQueen в черно, украсена с букети от бели цветя. Диамантената гривна е подарък от принц Филип за Елизабет Втора за сватбата им.
Определено има защо да съжаляваме, че няма да видим избора на принцесата на Уелс на тоалет за наградите БАФТА през 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Петъците са страхотни дни поради куп причините. Водещите две обаче са си ясни – защото е последният ден от работната и седмица и сме само на една ръка разстояние от уикенда. Да, да, знаем, че само два дни почивка не стигат за почти нищо, но трябва да бъде доволни от […]

Subscribe US Now