Отново заедно – смъртта на кралицата събра Уилям и Хари

Докато Великобритания приветстваше новия си крал в събота, 10 септември, почитателите на кралското семейство имаха и повод за радост, въпреки смъртта на кралицата. Или именно заради нея.
Защото тя се оказа поводът принцовете Уилям и Хари да се съберат след две години хладни отношения.
Смъртта на Елизабет II обедини не само една нация в скръб, но и разделеното кралско семейство. Новият престолонаследник принц Уилям символично протегна ръка към по-малкия си брат, като покани Хари и Меган да се присъединят към него и Кейт в Уиндзор.
Там четиримата се срещнаха с опечалени поданици на кралицата и разгледаха цветята, и спомените, оставени пред двореца. Въпреки скръбния повод, херцозите на Съсекс и наскоро превърналите се в принц и принцеса на Уелс показва добри отношения.
Те разговаряха със събралите се в Уиндзор, като благодаряха на всеки, дошъл да изкаже последна почит към кралицата. “Разговаряхме за кралицата и Хари ме попита дали съм я срещала на живо”, казва пред ВВС Прити Виас. “Те разбират, че нацията е загубила кралицата си и ни позволяват да скърбим с тях”, споделя друга жена след срещата си с Уилям, Кейт, Хари и Меган.
От People добавят, че четиримата са си тръгнали от срещата със събралите се пред Уиндзор с една кола, като Уилям е шофирал. Нито един от братята обаче не успя да стигне до Балморал, за да види баба си за последно преди смъртта й. В последните й минути край кралица Елизабет са били единствено крал Чарлз, съпругата му Камила и сестра му принцеса Ан.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Натали Трифонова изчерви ефира, аха да й лъсне най-милото СНИМКИ

Синоптичката Натали Трифонова действа като силно ободряващо кафе рано сутрин за зрителите от мъжки пол. И тази сутрин блондинката прекали със сексапила и докара сърцебиене на мъжете, които докато се оправят за работа са пуснали телевизора да научат новите.  Натали каза каква е прогнозата за времето през деня, но никой […]