Защо всички напад Дрю Баримор

Стачка на сценаристите и актьорите в Холивуд продължава вече четвърти месец и няма изгледи да приключи. Нещо, което блокира работата по почти всички филми и сериали, които се подготвят.
В това число влизат вечерните предавания и токшоутата, които са “на тъмно” вече няколко месеца. Дрю Баримор обаче се опита да промени това и да върне предаването си The Drew Barrymore Show в ефир.
В началото на миналата седмица актрисата обяви, че е взела решение да поднови предаването си, което води от 2020 г., въпреки че това е в разрез с правилата, поставени от стачкуващите организации. Тогава тя обоснова решението си, че предаването е по-голямо от самата нея и има много други хора, които разчитат на заплатите си.
Всичко това обаче навлече гнева на сценаристите и актьорите към Дрю Баримор. Това наложи намесата на актрисата, която публикува кратко видео в профила си в Instagram, за да се извини и защити решението си. Видеото е вече изтрито, но дори то не успя да охлади страстите.
Според People, всичко това е накарало Баримор все пак да се откаже от идеята да върне в ефир предаването си. В изявление отново в социалната мрежа Дрю Баримор казва, че е взела решението да не подновява The Drew Barrymore Show за четвърти сезон, докато стачката не приключи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова с нов тунинг преди сватбата СНИМКА

Легендарната плеймейтка Златка Райкова се сдоби с нов тунинг малко преди сватба. 37-годишната блондинка увеличи обема и подчерта контура на устните си при един от най-прочутите лекари в Пазарджик, пише „Галерия“. За новата си визия моделката е броила близо хилядарка. Известно е още, че хубавицата вае тяло с витамини – […]

Subscribe US Now