Марта Вачкова в менопауза, призна през какъв ужас е преминала

Марта Вачкова е имала сериозни проблеми с приемането на факта, че годините летят, а тялото остарява.

63-годишната звезда не е смеела да признае дори пред себе си, че навлиза в менопауза. Това сподели наскоро самата тя в разговор за този период от живота си.
„В перименопаузата не искаме да си признаем, че идва този период. Не искаме да си признаем нито пред другите, нито пред себе си. И като че ли не обръщаме внимание.” С тези думи Марта Вачкова повдигна завесата пред начина, по който е изживяла периода преди навлизането си в критическата възраст.
Тя обаче отдавна се била отървала от това неприятно чувство и вече е приела остаряването на нормален процес, какъвто то всъщност е. Актрисата напоследък дори не счита за нужно да си боядисва редовно косата, което се вижда от всички нейни по-нови снимки, пише “Уикенд”. 

Актрисата обаче се притеснявала от проблеми с кожата. „Вече в менопаузата виждам, че започват да се увеличават тези петънца – ние им викаме старчески петънца”, сподели тя, показвайки лунички по ръката си.
Звездата цял живота се била оплаквала от мазна кожа, но сега била доволна, защото благодарение на нея има много по-малко бръчки в сравнение с приятелките си на същата възраст.
Дразнела се обаче от петната, които се оказали резултат от прекалената й любов към слънчевите бани. Марта много обичала да се припича и да трупа тен и сега по кожата й започвали да избиват лунички. Допреди няколко години тя не слагала крем за лице през деня, защото лицето й лъщяло, а не обичала да слага пудра, за да го матира. Предпочитала да ходи „натюр”. Ползвала само нощен крем и крем за околоочния контур. Сега започнала да слага и слънцезащитен дневен крем, но пораженията вече били налице под формата на петна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Решението, което правителството взе за Чарлз и Камила

Дълго време се спекулираше с датата за коронацията на Чарлз – той стана крал автоматично след смъртта на майка си кралица Елизабет Втора на 8 септември тази година. Тържествената церемония по коронясването му обаче ще се състои чак през пролетта на 2023 г. Както беше потвърдено преди седмици, тя ще […]