Магдалена и Надежда от Ергенът 3 след края на предаването – как продължава животът на двете финалистки

Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и Надежда продължават да са най-коментираните жени, а Алек Младенов – най-критикуваният мъж. И докато някои все още се възмущават на неочаквания развой на събитията, двете блондинки отдавна са преглътнали унижението и си живеят живота.
Края на снимките на любовното риалити бе през миналата есен и от тогава досега Маги и Надежда станаха по-популярни от всякога. И както и останалите участнички, не пропуснаха да се възползват от този факт. Eто как продължава животът на двете финалистки.
В Ергенът 3 Надежда призна, че е напуснала работата си като специалист човешки ресурси в голяма компания, за да може да участва в битката на сърцето на Младенов. А след като не успя да я спечели, реши тотално да смени посоката на развитие. 
Още докато течеше излъчването на предаването, тя си отвори свое студио за красота, в което предлага различни процедури. Самата Надежда обаче не само шеф, а прави грим на своите клиентки. Организира и семинари по гримиране. И въпреки че напоследък в социалните мрежи се коментира колко високи са цените й, със сигурност клиенти не й липсват.
За разлика от нея, Магдалена Томова не е загърбила старата си професия управител на заведение, а междувременно не спира да развива профилите си в социалните мрежи и да заработва допълнително като инфлуенсър. 
Предложения за реклама не липсват, а тя не обича да отказва и последните й публикации в Instagram са предимно спонсорирани. И явно е решена да се възползва максимално от популярността си, защото знае, че и това е до време и след някой и друг месец ще дойдат новите ергенки.
Засега нито Магдалена, нито Надежда са разкривали дали са успели да открият любовта след края на Ергенът 3. Но сме сигурни, че ако това се случи, трудно ще остане скрито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мода или проблем - защо кралица Летисия е обута постоянно в бели маратонки

Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи в света. Испанската кралица разви собствен начин на обличане, в който има едновременно елегантност, царственост и доза бунтарство, което я прави наистина различна от всички останали. Затова и когато се появи на официално събитие с черни мокасини с дебела подметка […]

Subscribe US Now