Григор Димитров няма да участва на Олимпийските игри в Париж

Остана месец до началото на Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж и всички спортисти са в трескава подготовка за състезанието.
До момента се знаеше, че в тениса ще бъде представени от Виктория Томова, но не бе ясно дали Григор Димитров ще вземе участие. Оказва се, че това няма да се случи.
Най-добрият български тенисист е потвърдил участието си в турнира Washington Open, който трябва да се проведе между 27 юли и 4 август, когато са и самите Игри.
Миналата година Григор Димитров достигна до полуфиналите в турнира, а тази ще се опита да вдигне трофея. Според БТА, Димитров няма да може да участва на Олимпийските игри в Париж, защото не е изпълнил някои от минималните изисквания за това.
А именно през последните четири години да е играл за България на Davis Cup или Billie Jean King Cup. За последно Григор Димитров игра на Davis Cup през 2015 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцеса Ан след мозъчната травма - защо се възстановява по-бавно от очакваното

Тази седмица за британския кралски двор мина под знака на официалното посещение на японските император и императрица, както и на новината за мозъчната травма, която принцеса Ан получи през изминалия уикенд. За нея Бъкингамския дворец ни информира в понеделник, 24 юни, а в официалното изявление се каза, че сестрата на […]

Subscribe US Now