Първата целувка в “Ергенът” вече е факт, Евгени награби… СНИМКИ

Първата целувка в романтичното шоу “Ергенът” вече е факт, а късметлийката се оказа Валерия. Евгени Генчев избра нея, а целувката им се оказа по-страстна от очакваното и премина бързо в интимности.

Гледката, разбира се, накара останалите момичета да се напрегнат, а една от тях дори си позволи да отиде и да прекъсне романтичния момент. Завистта в погледите на останалите претендентки за сърцето на Ергенът се четеше ясно, нищо, че някои отправиха и познати лицемерни любезности с избраничката на Евгени.
Пищната Пам Веледис се промени до неузнаваемост след “Ергенът” СНИМКИ

В крайна сметка Валерия заяви, че Евгени се целува много добре и че изпитва силно вълнение, когато е с него. Тя посочи, че се радва, че е първата, която се целува с него и няма значение, че ще има и други след нея. Последва и втора целувка между нея и Евгени, като няколко минути те не можеха да отделят поглед един от друг.
Елисавета от “Ергенът” в опасна връзка с Филип Плейн СНИМКА
Нейната приятелка Айлин заяви пред камерата, че няма нищо против да си споделя Евгени с Валерия…засега. Айлин живо се поинтересува как е било и какво е почуствала Валерия, защото явно има скрит план. Милица реагира като каза, че е напрегната, макар и не тъжна.
“Аз не ревнувам, че я целунал, а че е прибързал. Целувката е специално нещо. Аз не я раздавам на всекиго”, обясни Милица./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кралски особи, оцелели след опити за убийство

Британското кралско семейство е може би най-популярното кралско семейство в света. През годините то спечелва репутацията си с дипломатичност, елегантност и стил, и днес мнозина продължават с интерес да следят живота на неговите членове. Кралските особи обаче си имат както почитатели, така и противници. Именно последните са причината членове на […]