Каква мащеха е Дакота Джонсън

Да запазиш добри отношения с половинката си след раздялата е много трудно. Още по-трудно е да се разбираш с настоящето му гадже. Не такъв обаче е случаят между Гуинет Полтроу и бившия ѝ съпруг Крис Мартин, от когото актрисата има две деца. Двамата не само са в прекрасни взаимоотношения, но Гуинет всъщност се разбира прекрасно и с настоящата половинка на вокалиста на Coldplay – Дакота Джонсън.
Оказва се, че не е проблем за двете дами да излизат заедно, дори и без компанията на Крис Мартин. И са доказвали това неколкократно.
През ноември Гуинет Полтроу взе участие в Instagram Story Q&A, позволявайки на последователите си да й задават всякакви въпроси. Възползвайки се от възможността, един фен написа: “Искаме снимка с Дакота”, имайки предвид половинката на бившия й съпруг Крис Мартин.
Полтроу само чакаше покана, за да сподели трогателна снимка на нея и Джонсън, които се държат за ръце, докато стоят на открито във видимо добро настроение. Снимката на Полтроу идва, след като разкри през октомври, че тя и Джонсън са “много добри приятелки”.
А междувременно наскоро Дакота Джонсън пък сподели, че е изключително горда мащеха. В ново интервю с Bustle, 34-годишната актриса от “Мадам Уеб” разказа за това какво е да е мащеха на двете деца на партньора си Крис Мартин – син Моузес (17 г.) и дъщеря Епъл (19 г.), които той има с Гуинет Полтроу.
“Обичам тези деца, сякаш животът ми зависи от това”, каза Джонсън пред изданието. “И то с цялото си сърце.”
Преди няколко месеца Полтроу разкри пред People за съвместното родителство с бившия си съпруг. “Той има този сладък детски дух и ми харесва, че ще каже: “Хайде да скочим в океана”, независимо колко градуса е. Или пък ще каже: “Хайде да отидем в този странен магазин за китари”. Той винаги иска да прави тези забавни неща с тях”, разказва Гуинет.
Актрисата от “Влюбеният Шекспир” добавя, че Мартин “има истинска сладост”, която естествено се простира и до отношенията с децата им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страхотната изненада на Гал Гадот

Гал Гадот не просто изигра “Жената чудо”, а е истинска жена чудо и в реалния живот. 38-годишната актриса има прекрасно голямо семейство, което продължава да се разраства. Тя и съпругът ѝ Джарон Варсано са женени от 2008 г. и са горди родители на Алма (12 г.), Мая (6 г.) и […]

Subscribe US Now