Красива кожа или красива рокля – още от малките тайни на Есил Дюран

Познаваме Есил Дюран от музикалната сцена, но все по-често през последните десет години я виждаме и на модния подиум. Причината е собственият й бранд Fashion Gallery Esil Duran, който вече й е донесъл и престижната награда Златна игла.
В модата Есил Дюран намира не само поредното поле за изява на артистичната си душа, но и начин да помогне на хората да бъдат красиви. Всъщност, тя никога не е разделяла музиката, танца и модата. Напротив: “Всичко това е едно голямо цяло за мен”, както сама казва. “Убедена съм, че тоалетът на един изпълнител е също толкова важен и въздействащ, колкото и музиката, която представя”.
Именно благодарение на сцената, където музика, танц и мода се срещат, тя успява да надгради и познанията си за модния дизайн. Затова и преходът към него се случва някак естествено.
Днес модата е голямата страст на Есил Дюран, причината да се буди щастлива и удовлетворена всеки ден – най-вече защото харесва самия творчески процес. Харесва и това, че с моделите си предава голямата си любов към дизайна, че зарежда с позитивната енергия и че успява да дава самочувствие и увереност на жената.
Всъщност, Есил Дюран е достатъчно екстравагантна и колоритна и черпи вдъхновение от Коко Шанел, но и смело си краде по нещо и от мъжкия гардероб. И очевидно в костюм изглежда също толкова уверена и секси, колкото и в елегантна вечерна рокля.
Но ако трябва да избира между красива рокля и красива кожа, въпреки че е дизайнер, тя винаги ще избере красивата кожа. “Колкото и скъпа и дизайнерска да е роклята, с нея няма да си легнете до любимия си мъж. Но ще си легнете с красивата си, поддържана, здрава и озарена кожа.”
И наистина, колкото и една дреха да е впечатляваща, красивата кожа е фундаментът – това е максимата, която Есил Дюран спазва винаги. Затова и няма как да не се запитаме какви са нейните тайни за неподвластната на времето красота.
“Всички се стремим към красотата – за мнозина тя е висш идеал, но и власт, която искат да притежават”, смята певицата и дизайнер. Разбира се, красотата започва отвътре и по естествен начин намира външно изражение. Според нея, тя отразява и нас самите – да постъпваш красиво, да мислиш красиво. Но красотата е и грижа – да се храниш правилно, да се грижиш за здравето си.
“Като по-млада не бях толкова запозната, но се научих да ценя, да градирам нещата. И винаги започвам от кожата. Когато е на 20, жената е дарена с естествена красота. Но когато е на 50, изглежда така, както е заслужила. И ако се е грижила добре за себе си, ще се радва на младостта и красотата още дълги години”, смята Есил Дюран.
Но грижата за външния вид далеч не се изчерпва с използването на козметични продукти. “Много е важно да сме обгрижени отвътре и продуктите на Belène® напоследък ми помагат изключително много да се погрижа за себе си.” И като човек, който се интересува силно от иновациите в козметиката, тя неслучайно се спира именно на тях.
Действието им е клинично доказано, а идеята за трайни и здравословни решения за подхранване на красотата отвътре чрез приема на хранителни добавки й звучи повече от привлекателно. Продуктите съдържат точните вещества, за да компенсират дефицитите в организма и по този начин да се справят и с всички видими признаци на стареенето.
Благодарение на Belène® Есил Дюран разбира и че приемът на добавки само с колаген е напълно безсмислен, защото той не може да ни бъде от полза, ако не е в комбинация с биоактивиран силиций. Именно затова продуктите на Belène® са два – единият съдържа биоактивиран силиций, а другият – хидролизиран колаген. Те действат в перфектна синергия и са взаимозависими.
Силицият засилва ефекта от приема на колаген, “омрежва” го и е важна съставна част от колагеновата решетка. Той се грижи за поддържане на плътността и хидратацията на кожата. А приемът на флаконите с колаген ефективно намалява признаците на стареенето и защитава клетките на кожата от оксидативен стрес. С тях лесно и ефективно поддържаме младежкия и сияен вид на кожата, която е красива и стегната.
Певицата и дизайнер обяснява и как двата продукта присъстват в нейната грижа за красотата. “Започвам деня си с Belène® Silicium Anti-Age Beauty Secret – таблетката, която изпивам на гладно, и го завършвам с Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink – флакон за пиене с колаген и приятен цитрусов вкус , който приемам преди лягане.”
Резултатът от това дуо е повече от приятна изненада за Есил Дюран. “Вече три месеца приемам продуктите и забелязвам ясно изразен ефект – мека кадифена кожа, хидратирана коса и по-здрава нокътна плочка. Осъзнах, че не ми е необходимо да използвам голямо количество хидратиращи кремове, защото с Belene® постигам желаните резултати.”
С ежедневната употреба на двата продукта Belene® Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belene® Collagen Anti-Age Beauty Drink Есил Дюран успява да заличи и някои малки несъвършенства. “Те се справят дори и с малките “щастливи бръчици” около очите ми, получени от смях, макар че не спирам да се усмихвам.”
А първите промени в състоянието на кожата си от тази така ефективна комбинация са видими след едва две седмици прием. “Усещам кожата на цялото си тяло по-хидратирана, свежа, сияйна и с подобрена еластичност и плътност. Благодарение на Belène®, сега се чувствам перфектно в своята кожа.”
Освен здравата, свежа и красива кожа, косата също е едно от силните оръжия на всяка жена. А с приема на продуктите тя става изпълнена с жизненост и блясък и е по-малко чуплива – точно както ноктите.
“Категорично мога да заявя, че съм открила своя подход за поддържане на красота, здраве, жизненост и блясък с продуктите от линията Belène® Skin care”, убедена е Есил Дюран. А когато една жена излъчва вътрешна красота и увереност, тя може да си позволи да експериментира смело с визията си.
Като например да заложи на свежите, ярки, “допаминови” цветове от колекция пролет-лято 2024 на Fashion Gallery Esil Duran. А моделите, с които иска да ни зареди с положителни емоции и добро настроение, Есил Дюран представи преди дни на Sofia Fashion Week. Тях тя определя като устойчива, индивидуална мода, защото всеки е съобразен и личния подход, който не остава незабелязан. Смели и нестандартни – точно като нея самата, те са поредното доказателство, че модата е начин да изразим себе си. Затова е важно на първо място да се харесваме, а това идва с правилната грижа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Румър Уилис и сестрите й само по бански

Румър Уилис е от известните дами, които сме свикнали винаги да бъдат естествени и откровени, дори по болезнени за тях теми. Например наскоро дъщерята на Брус Уилис си призна, че се срамува от закръглените си форми, които са й останали спомен от бременността. Но дори те не могат да я спрат да […]

Subscribe US Now