Голата фотосесия на Хилари Дъф

Този път Хилари Дъф не остави нищо на въображението. Буквално. Актрисата разголва тялото и душата си за корицата на списание Women’s Health и разказва защо е решила да се съблече, специално за фотосесията на изданието.
Хилари е напълно откровена за трудностите, през които преминава в продължение на години в стремежа си да покрива стандартите на Холивуд. И разкрива, че в момента е фокусирана върху нещата, които я правят щастлива и карат да се чувства удовлетворена – и отвътре.
“Достигнах до момента, в който съм приела промените, които е претърпяло тялото ми”, признава Хилари.
И обяснява, че трансформацията ѝ, освен физическа, е била и психическа. Всъщност тя е предизвикала себе си да посещава редовно сесиите на терапията си.
“Мъчим се, за да бъдат телата ни във форма и да изглеждаме по възможно най-добрия начин. Правим процедури за лице, слагаме ботокс, различни прически и кичури, променяме веждите си, повдигаме миглите и всякакви подобни глупости. Но искам да подобря вътрешността. Това е най-важната част от системата”, категорична е Хилари.
Тя споделя, че е обмислила добре решението си да разголи тялото, но и душата си за списанието. Решението е взела напълно съзнателно.
“Гордея се с тялото си. Гордея се, че благодарение на него родих трите си деца. Сега съм приела, че това, през което е преминало тялото ми, ме е променило.”
Но актрисата напомня също, че за кадрите с перфектните визии на жените и особено на знаменитостите, почти винаги се грижи старателен екип.
“Искам хората да знаят, че гримьор слагаше блясък по тялото ми. Имаше и кой да ми покаже как да застана в най-привлекателна поза.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg