Човекът, който събра разделените Уилям и Кейт

Сам Уейли-Коен е един от носителите на златна купа за конните надбягвания на Grand National – национално ловно състезание, което се провежда ежегодно в Ливърпул, Англия. Тази своя победа той завоюва преди броени дни, за което бе лично поздравен от принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Във връзка с това, кралската двойка публикува кратко, но мило съобщение в своя Twitter акаунт.
Никак не е чудно приятелското отношение на Уилям и Кейт към Сам. Защото той е човекът, благодарение на който двамата все още заедно и дори са официално семейство.
Сам е техен близък приятел, още във времето, в което Уилям и Кейт учат в колежа в Сейнт Андрюс, Шотландия. Запознават се още като първокурсници през 2001 г. Малко по-късно започва романтичната връзка между принца и Кейт. Която обаче е прекъсната през 2007 г.
Причината за това е в Уилям, който в този момент все още не е готов за сериозни отношения.
И точно тогава се намесва Сам. Той кани Кейт и принц Уилям на парти в имението на семейството му в Оксфордшър. И именно тогава двамата се преоткриват – и само седмици по-късно заминават заедно на Сейшелите.
Затова и до ден днешен Уилям и Кейт поддържат близки отношения със Сам. Той бе един от гостите на сватбеното им тържество през 2011 г., пише DailyMail.
Кейт и Уилям не са единствените членове на кралското семейство, с които Сам е близък. Той е приятел и с една от братовчедките на принц Уилям – принцеса Беатрис, дъщеря на Принц Андрю и Сара, херцогинята на Йорк. Двамата дори участваха заедно на Лондонския маратон през 2010 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Симона Загорова разкри по какви мъже си пада! ВИДЕО

Симона Загорова може и да има любовни разочарования, но отлично знае какво търси в мъжете. И по всичко изглежда, че вече ще е безкомпромисна в това отношение. Щерката на поп фолк примата Глория не залага на скандални прояви в публичното пространство, както гоялма част от популярните ни личности, включително и […]