Симона Загорова разкри по какви мъже си пада! ВИДЕО

Симона Загорова може и да има любовни разочарования, но отлично знае какво търси в мъжете. И по всичко изглежда, че вече ще е безкомпромисна в това отношение.

Щерката на поп фолк примата Глория не залага на скандални прояви в публичното пространство, както гоялма част от популярните ни личности, включително и наследниците им. Нещо повече – Симона се старае да бъде основно полезна и интересна пред камера, както е в случая с кулинарния й блог.
Изненада! Симона Загорова с нова любов, гушна се с… СНИМКИ

Колкото до мъжете – все още не е ясно дали след раздялата с бащата на дъщеря си Галина, Мони има нов мъж до себе си, но пък са ясни условията, които той със сигурност трябва да покрива за целта.
Ето я Симона Загорова – без фотошоп, гледката ще ви изненада СНИМКИ
Дъщерята на Глория не крие, че е супер ревнива и не търпи да дели половинката си с други жени. Казано с други думи – Симона иска цялото внимание да е насочено към нея. Държи болезнено и на честността. Ако мъжът до нея има тайни, значи няма да се получи.
“Важно е да мога да разчитам на половинката си”, споделя Симона, която мрази много, ако е на среща, телефоните да са по-важни от самата среща.

Раздялата преобрази Симона Загорова, вижте я само СНИМКА
“Мразя някой да си гледа в телефона, когато сме заедно на масата. Така виждаш, ако някой има интерес към теб. Гафове винаги ще има иначе на първа среща”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now