Какво загуби Кайли Дженър, когато подкрепи Израел

Атаките на терористичната групировка “Хамас” срещу мирни жители накараха мнозина да изразят подкрепата си за Израел. Сред тях са и редица известни личности, които заявиха своята позиция чрез профилите си в социалните мрежи, където имат милиони последователи.
Кайли Дженър също не остана безучастна към случващото се и публикува в Instagram стори флага на Израел с надпис “Сега и винаги ние стоим зад хората в Израел”. По-интересно е, че тази история бе изтрита скоро след това, но вече беше късно и коментарите не закъсняха.
Някои потребители заявиха, че не е било добра идея да изразява подкрепата си по този начин, защото вероятно въобще не знае какво точно се случва в Израел, а просто иска да е част от вълната в социалните мрежи и търси внимание.
А публикуването и последвалото изтриване на снимката е още по-голяма грешката, защото ако наистина иска да изкаже тази своя позиция не трябва след това да се отмята от нея, независимо какво мнения ще събере.
Според сайта Social Blade Кайли Дженър е загуби близо милион от своите последователи в социалните мрежи след качването на въпросното стори. Но това не е толкова голяма загуба на фона на нейните над 399 милиона само в Instagram. Под последните й снимки пък се появиха десетки коментари с хаштаг “освободете Палестина”, предава UNILAD.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хайди и Лени Клум по бельо

Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря. Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в различни модни фотосесии и рекламни кампании. […]