Хайди и Лени Клум по бельо

Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря.
Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в различни модни фотосесии и рекламни кампании. Сега можем да й се насладим по бельо в компанията на… майка й. 19-годишната Лени и 50-годишната Хайди участват в есенната кампания на Intimissimi.
Виждаме Хайди в нежно бял комплект от бикини и сутиен, докато сексапилната й дъщеря носи такъв в тъмно розово. Двете се появиха и за старта на кампанията на бранда за бельо в Берлин в края на миналата седмица.
На изисканата вечеря те отново събраха всички погледи. Този път Хайди беше облечена в розова ултракъса рокля, докато Лени носеше дълга черна, но прозрачна рокля върху черно бельо.
Лени е дъщеря на Хайди Клум от връзката й с Флавио Бриаторе. През 2009 г. обаче е осиновена от втория съпруг на майка си – музикантът Сийл. Двамата със Сийл са много близки, тя му казва “татко” и продължава да поддържа връзката си с него и след развода му с Хайди Клум.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Стоянова не е на себе си след развода, вече ходи...

Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в bTV, но и на нейната улица изгряха любовни проблеми. Водещата се намира в кошмарен период от живота си и по всичко личи, че се е разделила със съпруга си Велислав Русев, с когото иначе преди изглеждаха като една от най-стабилните двойки в телевизията. […]