Джей Ло е по-секси от всякога

Дженифър Лопес отново демонстрира характерния си блясък. В невероятно секси видеото на ремикса на “Can”t Get Enough” 54-годишната звезда се изправя пред репортери, които я питат кое е най-важното нещо за нея. “Любов”, казва тя пред камерата…
Докато клипът набира скорост, Джей Ло (в прозрачна бяла рокля с тежка златна огърлица) се извива в легло с изглед към града, пеейки пред малко ръчно огледало. След това излиза на улицата в шикозно бежово сако и мини пола, само за да да започне да хвърля парче по парче от тоалета си, докато неостава да танцува на улицата в червен копринен сутиен, бежов корсет и къса пола. Група танцьори в потници и шорти я заобикалят и се присъединяват към нея.
В следващите кадри Джей Ло, облечена в черен бански, се спуска от терасата по въже право в басейн, танцува на билборд платформа с прозрачен сутиен и тесни кожени панталони и се появява с рапърката Лато, като и двете са изцяло в червено.
Видеото на “Can’t Get Enough”, което излезе на 29 януари и в YouTube, остави феновете на певицата дълбоко впечатлени, като по всичко личи, че не могат да се наситят.
“Млади поп момичета, водете си бележки. Така се прави. Тази жена последователно предоставя висококачествена музика, видеоклипове, филми, танцови движения, мода, концепция и всичко повече от 25 години без прекъсване”, пише един последовател, докато други я наричат “неудържима”, “сила на природата, ” и “кралица”.
А начинът, по който изглежда Дженифър Лопес, е направо легендарен, като през 2023 г. тя разкри как и защо нейната интензивна тренировка е важна за нея.
“Тренировката ми е избор, който правя всеки ден, и чувствам, че отключвам най-добрата версия на себе си”, каза тя на POPSUGAR тогава. “Трябваше да се представям на високо ниво в продължение на много години, така че е важно да намеря правилния баланс, за да вървя напред и да ставам по-добра, без да правя компромис с неща, които са важни за мен.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съжалява ли Виктория за разкритията във филма Beckham

През октомври миналата година в Netflix излезе Beckham – документалният филм за живота на една от най-популярните светски двойки – Виктория и Дейвид Бекъм. Четирите епизода се фокусират върху възходите и паденията на 24-годишния брак на футболиста и певицата от Spice Girls, като на преден план е и историята покрай […]

Джей Ло е по-секси от всякога

Дженифър Лопес отново демонстрира характерния си блясък в невероятно секси ново музикално видео ремикс на “Can”t Get Enough”. 54-годишната звезда от “Да свалиш Уолстрийт” започва видеото, като се изправя пред тълпа репортери, които я питат кое е най-важното нещо за нея, наред с други въпроси. “Любов”, казва тя пред камерата. Докато клипът набира скорост, виждаме Джей Ло в прозрачна бяла рокля с тежка златна огърлица, докато се извива в леглото с изглед към града, пеейки на себе си в малко бяло ръчно огледало.
След това актрисата от “Селена” излиза на улицата в шикозен бежов костюм с мини пола, само за да да започне да хвърля парче по парче от тоалета си, докато не се озовава да танцува на улицата в червен копринен сутиен и бежов корсет с мини пола . Група мъже танцьори, облечени в потници и шорти, я заобикалят и се присъединяват към нея.
На по-късен етап в клипа Джей Ло, облечена в черен бански, се спуска от терасата по въже право в басейн, танцува на билборд платформа с прозрачен сутиен и тесни кожени панталони и се появява с рапърката Лато, като двете са с еднакви чисти червени визии.
Видеото, което излезе на 29 януари и в YouTube остави феновете на певицата дълбоко впечатлени, като по всичко личи, че не могат да се наситят. “Млади поп момичета, водете си бележки. Така се прави. Тази жена последователно предоставя висококачествена музика, видеоклипове, филми, танцови движения, мода, концепция и всичко повече от 25 години без прекъсване”, пише един последовател, докато други я наричат “неудържима”, “сила на природата, ” и “кралица”.
Начинът, по който изглежда Дженифър Лопес е легендарен и през 2023 г. тя разкри как и защо нейната интензивна рутинна тренировка е важна за нея. “Тренировката е избор, който правя всеки ден и чувствам, че отключвам най-добрата версия на себе си”, каза тя на POPSUGAR тогава. “Трябваше да се представям на високо ниво в продължение на много години, така че е важно да намеря правилния баланс, за да вървя напред и да ставам по-добра, без да правя компромис с неща, които са важни за мен.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирина Шейк - секси и на 16

Ирина Шейк е от супермоделите, за които всички марки се надпреварват. И това не е никак случайно – освен професионализъм в големи дози, тя притежава и красота в още по-големи. За разлика от много други популярни красавици, тя залага преди всичко на натуралната визия. А последните кадри, които сподели в […]

Subscribe US Now