Лорън Санчес – секси в латексова рокля

Още когато името й се оказа свързано с това на Джеф Безос през 2018 г., вниманието към Лорън Санчес се умножи десетократно. Макар да беше дама с доказана кариера в медиите и филантропска дейност, тя като че ли напълно разцъфна по време на връзката си с милиардера.
На 54 години Санчес изглежда впечатляващо и не се притеснява да демонстрира формите си по всевъзможни начини. В последните месеци очевидно любими са й латексовите рокли.
В началото на тази седмица тя излезе с приятелки в Холивуд, като заложи на доста предизвикателна визия – черна прилепнала латексова рокля с тънки презрамки и дължина до коляното. Беше я съчетала с обувки на ток, сребрист клъч и големи рамки за очила.
Лорън Санчес вече беше забелязана в подобна рокля, но в червено. На 5 юни тя присъства на завършването на сина си Нико Гонсалес в колежа, като беше избрала предизвикателен модел на Versace със златисти аксесоари.
Журналистката официално е във връзка със създателя на Amazon Джеф Безос от 2019 г., като през май 2023 г. двамата се сгодиха. За момента обаче няма обявена дата за сватбата им, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-опасната птица на Земята - застрашена от изчезване

Огромни и твърди нокти, яркосиня глава с твърд кафяв рог върху нея, мощно тяло и пронизителен поглед – казуарът определено изглежда заплашителен. Приема се и за най-опасната птица за човека… Разбира се, последното е валидно, ако по някаква причина сме се оказали прекалено близо до нея. Ако стоим далеч и […]

Subscribe US Now