Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм

Миналата седмица Виктория Бекъм имаше голям повод за празненства, защото навърши 50 години. По този повод през уикенда тя вдигна голямо тържество с куп популярни гости.
Достатъчно е да кажем, че на партито, за да уважат юбилея на Виктория са били останалите момичета от Spice Girls, Том Круз, Джейсън Стейтъм, Ева Лонгория, Гордън Рамзи и Салма Хайек.
Със сигурност е било бляскаво и Виктория много се е забавлявала, защото всичките ѝ деца са били около нея. Един важен човек обаче не е присъствал на рождения ден и това е съпругата на Бруклин – Никола Пелц.
През последните години регулярно в интернет пространството се пускат различни твърдения, че отношенията между майка и снаха не са най-добрите, но двете намират добри начини, за да ги опровергават. В случая Никола Пелц направи същото.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че не е присъствала на тържеството не защото не иска, а защото по това време е била до своята възрастна баба. А и Виктория Бекъм е вдигнала купона в Лондон, докато Пелц е била при баба си в Америка, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мармаладът на Меган Маркъл 2: откъде са ягодите в него

Две нови продукции за Netflix, доста ангажименти покрай игрите за ветерани Invictus и съвсем нов бранд за лайфстайл продукти – принц Хари и Меган Маркъл определено са доста заети, и без да са част от работещите членове на кралското семейство. От всичките им нови начинания определено най-голяма изненада предизвика American […]

Subscribe US Now