Пак драма: Диана Димитрова избухна гневно срещу… ВИДЕО

“Ясно ми е защо дразня некадърниците…”. Това написа актрисата Диана Димитрова в профила си в социалната мрежа, а към думите си тя добавя и дата 7 март 2023 г.

Най-вероятно на тогава е направена снимката, фигурираща в публикацията и вече заемаща челно място в профила на брюнетката – а именно на корицата й.
Диана Димитрова за насилника си Вергов: Целува се талантливо, със страхотни впечатления съм

Към всичко това Диана Димитрова добавя и още нещо: ”So thanks for making me a fighter” (Благодаря, че ме направихте боец“. А отдолу актрисата споделя и линк към песента на известната поп изпълнителка Кристина Агилера. Всъщност цитатът е именно от въпросното парче. 
Най-сетне: Вергов проговори за насилието над Диана Димитрова, ето какво се е случило
БЛИЦ припомня, че покрай името на Димитрова се нашумя наскоро, след нейни скандални разкрития, че е била насилена от мъж на снимките на известен сериал пред 5 години. Тогава тя не посмяла да говори, но към днешна дата прокуратурата се е самосезирала по случая./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джеф Безос на 59

Днес, 12 януари, Джеф Безос става на 59 години. По този случай събрахме най-интересните факти от живота на милиардера, който доскоро се бе бетонирал на върха на класацията за най-богатите хора в света. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now