Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същият ден е… СНИМКИ

Тази година май месец е по-вълнуващ за талантливата певица Нелина, тъй като синът й Кристиан е абитуриент.  Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му. 

Пред наш репортер тя разказа как е протекла вечерта на бала на Крис и как самата тя е изненадала съучениците му в тази важна и запомняща се за тях нощ. 

“Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота”, пожела му Нелина. 
Гордата майка разказа пред БЛИЦ, че Крис я е помолил да дойде на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й. “Имах участие същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко възможно и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те успяха да си направят снимки. Този ден е незабравим за нас и никога няма да се повтори”, разкри тя. 
“Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май и благодарихме за грижите през годините и всички заедно тропнахме хоро”, коментира още тя.  Гордата майка и Крис символично подарили на зрелостниците по един “Бял Мерцедес”, а щастливата Нелина получила много комплименти, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

От няколко месеца Крис работи, а след завършване на средното си образование иска да кандидатства бизнес, тъй като това го влече. “Ние с него сме късметлии, родени сме под щастлива звезда и знам, че ще успее в живота”, хвали се Нелина, която напоследък няма свободен ден от участия./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джена заведе бебето на море, показа се в топ форма СНИМКИ

Певицата Джена много бързо възстанови перфектната си фигура след второто раждане. Хитовата звезда вече заведе малката Цветея да види родното море за първи път.  Певицата стана майка на момиченцето на 20 април и побърза да заведе бебето края морския бряг, за да подиша хубав и свеж въздух, преди да са […]