Пинк: здрав дух в здраво секси тяло

Как трябва да постъпи една жена? Това е въпрос, който Пинк си задава, откакто се помни. Трябва ли да флиртува, като нейните връстници, докато е тийнейджър? Или да бъде силна, като сестрите Уилямс, които я вдъхновяват? Или пък да бъде смела и откровена, като Били Айлиш, която пък вдъхновява 11-годишната ѝ дъщеря. Трябва ли да има своя собствена марка вино? Трябва ли да прави по 75 лицеви опори? Или да виси от въже над стадион от 70 000 души?
Отговорът, който самата тя си дава, е, че трябва да бъде каквато си иска. За 23 години музикална кариера, по време не която създава девет албум и получава три награди Грами, Пинк (родена като Алесия Мур) се превръща в една от най-големите звезди в поп музиката. В ново интервю за Women’s Helath Пинк говори за новия си албум, за тренировките, за загубата на баща си и описва себе си като “шантава”, “гальовна” и човек, който често действа от чувство за вина.
“В моята кариера съм около толкова много хора с толкова много енергия, насочена към мен”, казва тя. “И буквално вдигам шум, за да си изкарвам прехраната. Затова е важно за психичното ми здраве да се изключвам и да бъда сред природата.” Именно тази тишина полага основите на новия й албум, Trustfall. Това е деветият й студиен албум и се очаква да излезе на 17 февруари.
В интервюто Пинк говори за създаването на албума, което ѝ отнема три години, като заявява: “Имах време поради световната пандемия, така че действах наистина, наистина бавно. Успях да рискувам повече. COVID забави живота по начин, който има голямо значение за мен. Сега всичко, което искам, е да се посветя на неща, които са значими, и да видя как децата ми растат.”
Пинк не крие, че макар с баща ѝ да са имали сложни отношения, тя приема тежко смъртта му. Загубата му я вдъхновява да напише песента “When I Get There”. “Основният ми фокус сега е да си спомням всички хубави неща с него, защото знам, че понякога имам склонност да се сещам основно за лошото”.
И докато процесът на създаване на албума понякога е много тежък за нея чисто емоционално, то турнето, на което Пинк тръгва това лято обещава да бъде един истински грандиозен спектакъл, който ще ѝ достави истинско удоволствие. “Това е фестивал и празник на любовта”, казва тя за шоуто, наречено Summer Carnival, което посещава стадиони в цяла Северна Америка и Европа. “Аз съм нещо като цирков артист в него.”
За никого не е тайна, че Пинк става известна със своите въздушни изпълнения и акробатика. “Вълнуващо е”, казва Пинк. “По време на всеки концерт правя нови неща, така че винаги се опитвам да надградя. И ще започне да става много трудно да го правя, защото вече съм правила какви ли не луди неща.”
За да изпълни своето изключително трудно, чисто физически, шоу и то стотици пъти, Пинк е стриктна в поддържането на тялото си силно – особено на ядрото. Тя се научава да пее и да се рее едновременно, докато виси с главата надолу. По време на турнето тя тренира три пъти на ден – веднъж сутрин, веднъж следобед и “два часа чисто кардио през нощта” на сцената. Тренировките я ободряват. “Имам толкова много енергия.”
Обратно в Южна Калифорния във фермата си, Пинк тренира всеки ден – усърдие, което тя отдава на това, че е израснала в семейство на военни. “Харесва ми да съм силна”, казва тя. “Идентифицирам се с моята същност, моята интуиция и моята сила. Имам широки, големи крака. Аз съм ниска, но бърза и пъргава.” 
Пинк тренира с Жанет Дженкинс от раждането на Уилоу и през цялата седмица поп звездата редува кардио HIIT, силови тренировки със собствено тегло и дъмбели, йога, пилатес, кардио кикбокс, кардио със средни и леки тежести и основни специфични съчетания. Защото за нея е важно да се чувства добре в тялото си, за да може да се чувства здрава и силна на сцената. А и за да дава добър пример на децата си. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Бон-Бон" подкрепят "Като две капки вода за всяко дете" СНИМКИ

Днес започва благотворителния мини сезон на “Като две капки вода за всяко дете”, който Нова тв реализира в партньорство с УНИЦЕФ България и ще излъчи на 12, 13 и 14 февруари от 20 ч. Благотворителни каузи събират младите таланти в дует с Калин Врачански, Тити Папазов, Вики от “Мастило”, Маги Джанаварова, […]