Когато Кейт направи нещо за първи път

Ежедневието на Кейт Мидълтън става все по-натоварено. И в това няма нищо странно – освен че е майка на три деца и съпруга на принц, тя има все повече задължения като член на кралското семейство. Но поне има от кого да се учи как да ги изпълнява.
Херцогинята на Кембридж за първи път имаше обща визита с принцеса Ан.
40-годишната Кейт и 71-годишната дъщеря на кралица Елизабет II посетиха Кралския колеж за акушерки и Кралския колеж по гинекология в Лондон на 27 април. Те трябваше да се уверят, че двете институции работят заедно, за да осигурят по-добри грижи за родилките.
За Кейт темата е особено лично, защото самата тя е споделяла за проблемите, от които е страдала по време на бременностите си, припомнят от People. И тя, и принцеса Ан искаха да се уверят, че за настоящите и бъдещи се майки се полагат необходимите грижи.
От Express пък коментират, че посещението в колежите е важно и заради друго. Това е първата обща официална дейност на Кейт и Ан, а от сестрата на принц Уилям херцогинята може да научи много. “Тя се учи от принцеса Ан, която е един от най-активните членове на кралското семейство”, допълва изданието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани развя силикон в Египет и шокира мрежата ВИДЕО 18+

Едва ли вече е изненада за някого, че Джулиана Гани пъчи силикон, където и да отиде. Този път обаче, изпълненията на провокативната плеймейтка, която наскоро се разведе с бащата на сина си, предизвикаха нещо страшно в мрежата. Последователи на напомпаната блондинка я обвиниха, че вече е толкова откровено вулгарна в […]