Адам Драйвър повдигна завесата и на личния, и на професионалния си живот

Името на Адам Драйвър доста нашумя в последно време. И има защо. 39-годишния актьор има номинация за Оскар за ролята си в “Брачна история” от 2019 г., почти всички го познават като Кайло Рен от третата трилогия на “Междузвездни войни”, а последно го гледахме на голям екран в “Домът на Gucci” от 2021 г., където си партнира с Лейди Гага. Впоследствие стана ясно, че ще се превъплъти и в образа на легендарния Енцо Ферари, италианския създател на едноименната компания. А сред последните предизвикателства е участието му във филма “65”.

Колкото и успешен актьор да е обаче, Адам Драйвър така и не успява да спечели за свой почитател един от най-значимите хора в живота си. А именно малкия си шестгодишен син.
В скорошно участие в шоуто Late Night с водещ Сет Майърс, актьорът признава, че малкото му дете никак не се вълнува от кариерата на баща си и “няма интерес” да гледа филмите с негово участие. Дори и приключенски фантастичен филм като “65”, чиято история се завърта около връщане назад във времето – преди цели 65 милиона години, когато на Земята има странни, праисторически същества, динозаври, “но и лазерни оръжия”.
Драйвър уточнява, че е приел ролята в най-големия пик на пандемията от COVID-19. “Бях затворен със семейството си, а синът ми не спираше да разказва всичко за динозаврите. Запален е много по тях. Дори веднъж успях да го заведа до снимачната площадка и се оказа, че той знае всичко. Същевременно обаче не иска да гледа филма с моето участие, защото смята, че е твърде страшен. Така че, в общи линии, аз направих нещо, което той няма интерес да види”, допълва къде на шега, къде разочаровано Драйвър.
Адам и съпругата му Джоан Тъкър, с която сключват брак през 2013 г., пазят в тайна раждането на сина си в продължение на две години, преди новината да бъде оповестена от Page Six през 2018 г. Впоследствие Драйвър потвърди публично факта, че е станал баща, но така и никога не разкри името на своя наследник.
И макар отново да държат нещата, които се случват в семейството, в тайна, наскоро стана ясно, че Адам и 40-годишната Тъкър ще стават родители за втори път, информира People. Двамата са били видяни из улиците на Ню Йорк – докато актьорът държи за ръка своята съпруга със значително наедряло бременно коремче.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-добре облечените звезди на Оскари 2023

Черешката на тортата на филмовите награди – Оскарите, отмина преди часове. Статуетките отидоха преобладаващо при няколко филма, което никак не ни изненада. За съжаление и тоалетите на звездите не успяха да ни накарат да ахнем от изумление. С няколко изключения, които събираме по-долу. Кейт Бланшет за сетен път демонстрира непогрешим […]