Когато Харпър Бекъм изземе ролята на майка си Виктория Бекъм

Световни звезди и съвсем обикновени хора, бляскав живот за милиони, но и копаене в градината и грижи за курника – семейство Бекъм определено има с какво да ни изненадва постоянно. И докато Дейвид Бекъм напоследък наистина се е отдал на селскостопански дейности, съпругата и дъщеря му са в другата крайност.
Преди ден Виктория Бекъм представи пореден нов продукт от линията си козметика Victoria Beckham Beauty – гел за вежди. Самата дизайнерка демонстрира как се ползва с видео, в което обяснява предимствата на продукта.
Часове по-късно Instagram профилът й е “отвлечен” от Харпър, която също се възползва от гела за вежди. 12-годишната дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм показва как оформя веждите си на фона на песента “Heard It All Before” на Съншайн Андерсън.
“Някой ми е откраднал FeatherFix на Victoria Beckham Beauty”, пише самата Виктория, като споменава за пореден път името на продукта си.
Гелът за вежди вече е достъпен за поръчка през официалния сайт на марката, като се предлага в пет цвята и струва 32 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пиян зад волана - как се стигна до ареста на Джъстин Тимбърлейк

Не са редки случаите, в които популярни личности правят грешки и нарушават закона. Джъстин Тимбърлейк пък е едно от последните нови попълнения към отбора на известните, които са имали проблеми със закона. Вчера, 18 юни, изпълнителят е бил арестуван в Ню Йорк, защото е употребил алкохол, а след това се е качил […]

Subscribe US Now