Кейт и Уилям отново привличат вниманието

Докато подкрепата за крал Чарлз е спорна, а подготвящите коронацията му да трябва да се сблъскат с редица спънки, симпатиите към принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават да са същите. Каквото и да правят двамата, поданиците им са щастливи.
Двамата присъстваха на службата по случай традиционния Ден на Общността на нациите, който се отбеляза на 13 март. Тя беше отслужена в Уестминстърското абатство – мястото, където настоящите принц и принцеса на Уелс сключиха брак през 2011 г.
Както винаги, тоалетът на Кейт веднага направи впечатление. Тя беше избрала костюм в тъмносиньо Erdem с бели бродерии. Обувките и шапката също бяха тъмносини, като последната принцесата трябваше да придържа на влизане в църквата заради силния вятър.
Бижутата й също привлякоха вниманието – тя носеше обеци с диаманти и сапфири, принадлежали преди това на свекърва й принцеса Даяна. Брошката й също беше символична – подарената й от Чарлз “Принц на Уелс” брошка. Принц Уилям пък допълваше съпругата си в костюм в тъмносиньо.
Сред останалите присъстващи на службата, която събираше на едно място представители от 56 страни от Общността на нациите, бяха крал Чарлз и Камила, принц Едуард и съпругата му Софи в една от първите им прояви като херцози на Единбург, както и принцеса Ан и съпругът й сър Тимъти Лорънс, уточняват от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откровенията на Рейчъл Билсън за секса

Рейчъл Билсън е от известните личности, които нямат много скрупули, за да говорят за наистина лични и дори пикантни неща. Така например през миналата година къде на шега, къде не каза, че ще това, което ѝ липсва в бившия Бил Хейдър, с когото бяха заедно няколко месеца, е големият му […]

Subscribe US Now