Откровенията на Рейчъл Билсън за секса

Рейчъл Билсън е от известните личности, които нямат много скрупули, за да говорят за наистина лични и дори пикантни неща.
Така например през миналата година къде на шега, къде не каза, че ще това, което ѝ липсва в бившия Бил Хейдър, с когото бяха заедно няколко месеца, е големият му пенис.
Сега в подкаста си Broad Ideas актрисата, станала популярна с участието си в сериала “Ориндж Каунти”, споделя, че доскоро не е изпитвала оргазъм по време на секс.
Това признание дойде след като събеседничката ѝ Уитни Къмингс каза, че е започнала да изпитва оргазъм от секс едва след като е навършила 40.
Тогава 41-годишната Рейчъл Билсън се включи, за да каже, че и тя е била в същото положение и до 38-годишна не е изпитвала оргазъм от секс, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Зуека шокира жестоко Маги Халваджиян с тази постъпка

Васил Василев – Зуека заби нож в сърцето на Маги Халваджиян, при това без да иска да го засегне персонално. Но думите, които изрече, са показателни – още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си – шоуто за имитации “Като две капки вода”.  С присъщата си откровеност, бившият […]

Subscribe US Now